1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z Winrarem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marianziom, Kwiecień 27, 2010.

  1. marianziom

    marianziom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem z winrarem, może ktoś się z czymś takim spotkał:
    rozpakowywuję archiwa , wypakowywują się kolejne archiwa , z których to wypakowyuje sie obraz iso, problem jednak z tym, ze trwa to masakrycznie długo i końca nie widać. (po 15 godzinach przerwałem ) i lipa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    jaki masz procesor i co ściągałeś z jakiej wstawki.?
     
  4. marianziom

    marianziom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Intel 3 ghz,512 ramu , stary sprzęt, ale na laptopie z procesorem i3 pokazało tez kilka godzin do ukończenia . Gra to Warhammer Chaos Rising na PC. Wrzut z innego forum. Rip Razor.
     
  5. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    prawdopodobne uszkodzony plik rar
     
  6. marianziom

    marianziom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie nigdy się z czymś takim nie spotkałem, żądnych błędów nie wyświetla, tylko rozpakowywanie trwa w nieskończoność.
     
  7. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    wyczyść rejestr z blendow
    defragmentacja dysku
    odinstaluj /zainstaluj najnowszego winrara oraz 7 zipa
    jak to nic nie pomaga to archiwa sa poprostu zle spakowane az nadto ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum