1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny problem z xbox Arcade jasper

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mati_2006, Kwiecień 14, 2009.

  1. Mati_2006

    Mati_2006 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Mam mały problem odnośnie xbox arcade jasper tata produkcji 1.18.2009 sprawa wygląda tak czasami jak go włączam zacina się na logo xbox już tak 3 razy miałem a inny problem polega na tym że jak się włączy nie mam głosu :( jaka może być przyczyna

    POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    xboxa do telewizora podłączasz przez hdmi?
     
  4. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Jakiego TV używasz, jak podłączasz
    • HDMI
    • Component

    Przeróbka czy nie? Pozdro
     
  5. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zaktualizuj dashboard, powinno pomoc
     
  6. jasiulu

    jasiulu Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dociśnij czincze albo euro złącze.
     
  7. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Wyjmij wszystko i dokładnie podepnij mi to pomogło też miałem ten problem ale działa do dziś :D
     
  8. lego10

    lego10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi raz tak się na Jasperze stało, że włączyłem i nie było dźwięku i rozdzielczość się na VGA przestawiła :D Na 32 calowym TV :D

    Jak miałem stary dashboard to tego nie było tylko na tym nowym coś takiego raz miałem.
     
  9. kataklysm

    kataklysm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    aktualizacja...
     
Wczytywanie...

Poleć forum