1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z xboxem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez jadamil, Czerwiec 12, 2009.

  1. jadamil

    jadamil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Daleka ;]
    Witam, mam problem z konsola, od pewnego czasu gdy wlaczam xboxa 360 najpierw mrugaja zielone diodki(jak zawsze) a pozniej nie swieci sie ani jedna...A jak wlaczam tv na av to pisze brak sygnalu ;/ probowalem podlaczac do HDMI ale tez to samo, czy bede musial oddac konsole do naprawy? Bo gwarancji juz nie mam niestety... a moze moge sam cos z tym zrobic? Prosze o szybka odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
  4. jadamil

    jadamil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Daleka ;]
    a co sie w nim zepsulo?
     
  5. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    To ci powiedzą panowie w serwisie, najlepiej wybierz jakiś sprawdzony. Niestety na forum ciężko jednoznacznie zlokalizować usterkę.
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Usterka nie jest zbyt powszechna takze moga byc rozne przyczyny braku AV.
     
  7. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Powiedz skąd jesteś to może ktoś Ci kogoś poleci w okolicy ::)
     
  8. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Jak ci się nie świeci ani jedna dioda to znaczy że masz nie podłączonego pada. :p
     
  9. ZIomex

    ZIomex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie może masz zakurzone wejścia albo coś kombinuj albo do servisu
     
  10. jadamil

    jadamil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Daleka ;]
    @Atctik
    Podlaczalem, dalej to samo
    @ZIomex
    nie mam zakurzonych wejsc, wycieralem i nic
    @Skolud
    jestem z okolic Bielska-Białej(śląsk)
     
  11. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
  12. jadamil

    jadamil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Daleka ;]
    A nie znacie jakiegos serwisu ktory jest gdzies na śląsku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum