1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z XBS. Port otwarty ale..... ?

Temat na forum 'XBSlink' rozpoczęty przez z0nk31, Sierpień 25, 2012.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    Ostatnio zaczęły mi się dziać cyrki z programem XBS Link.
    Zazwyczaj przy uruchamianiu ENGINE'a, w zakładce "MESSAGES" wyświetlało się 'blabla..... INCOMING PORT IS OPEN'
    teraz tak nie jest tylko wyświetla się takie coś
    [​IMG]
    po czym, po ok. 3 minutach od uruchomienia silnika wywala mi mnóstwo takich komunikatów:
    [​IMG]

    To są ustawienia mojego programu
    http://desmond.imageshack.us/Himg88/scaled.php?server=88&filename=saetting2.jpg&res=landing
    I teraz na czym polega problem:
    a no na tym, że jestem w stanie bezproblemowo podłączyć się i grać ale po chwili wywala mnie z programu.
    nie wiem czy tylko ja tak mam czy jest to problem ogólny ale w ostatnim czasie XBS zaczął wywalać ERRORy po czym zamyka program.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    mi też jakieś errory wyskakują ale dopiero jak program pochodzi z 30min, i net bardziej muli jak xbs jest załączony ;/ może reinstal by pomógł
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    pisałem z innymi użytkownikami i oni piszą że też tak mają, ogólnie ostatnio jak ja miałem disconnecta to po ponownym wejściu okazywało się że ponad połowa też miała w tej samej chwili więc problem wydaje się być ogólny :/

    a z tymi informacjami w logu w programie też tak masz ?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ta, cos tam takiego było ale nie zwracałem na to szczególnej uwagi.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    chodzi mi o to, czy jeśli w logu miałeś takie rzeczy co ja to czy miałeś problemy z połączeniem (wywalanie, różnego rodzaju errory związane z hostem itd)
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic z tych rzeczy, normalnie grałem.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum