1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez UcichaMaster, Styczeń 29, 2010.

  1. UcichaMaster

    UcichaMaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ixtreme 1.5 i grę left 4 death która wymaga wave 2 i mi nie chodzi u kumpla na 1.61 działa bez problemu , po włożeniu gry jest czarny obraz i menu konsoli i zamiast pisać odtwórz gre pisze odtwórz dvd o co chodzi? Inne gry działają mi bez zarzutu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Raczej "Life 4 Dead" ;).
    Co do problemu, to chyba coś nie tak jest z obrazem (płyty). Możliwe że ktoś przerobił ja na WAVE 4 i złośliwie wrzucił na ******** :p.
     
  4. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
  5. UcichaMaster

    UcichaMaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak kumpel zamiast jedynki nagrał dwójkę , jeszcze chciałem się dowiedzieć jeżeli moja konsola obsługuje gry z wave 1 i 2 to do tych gier muszę dogrywać stealth patcha czy wystarczy tylko nagrać? Bo jak teraz nagra mi mi jedynkę która ma wave 2 wystarczy ją tylko nagrać czy muszę dograć stealth patcha?
     
  6. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Stealth musi być. Albo Activate.iso.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na 1.5 nie dziala activate
     
  8. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Masz za starego ixtreme wgraj sobie 1.61
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    tez niezlego byka strzeliles.
    Nie life 4 dead, tylko left 4 dead :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum