1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barrrtek, Luty 19, 2010.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam!
    Mam pewien problem z odczytywaniem płyt w Xboxie,mam przerobioną konsole i nagrywam na płytach Verbatim(podobno najlepsze) i bardzo często się zdarza że nie czyta płytki(troche za często,prawie zawsze),w pewnym momencie pomyślałem sobie że są wady i zalety przerobionej konsoli i sobie odpuściłem i miałem tego tematu nie pisać,Ale...kupiłem Call of Duty Modern War Far 2(orginał oczywiście)i za pierwszym razem zadziałało ale za drugim razem miałem małe problemy z ruchomieniem gry.O co chodzi???

    Kiedyś na forum poruszałem ten temat i otrzyamłem odpowiedz że mam złe płyty,ale po zmianie na Verbatim wcale nie jest lepiej :(

    Prosze o odpowiedz:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a jakim programem nagrywasz i w jakiej predkosci? polecam imgburn w predkosci 2.4 na plytach VERBATIM+DL, sam osobiscie wypalam w ten sposob i nie mam zadnego problemu.
     
  4. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    ImgBurn,prędkość 2.4, płyta Verbatim+DL wszystko to mam.
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    skoro COD jest oryginalny i płyta nie jest porysowana to może napęd pada
    ile lat ma konsola?
     
  6. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    9 miesięcy, a jest taka możliwość żeby laser się zabrudził?
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    po 9 miesiącach to raczej nie powinien paść,mógł się zabrudzić albo rozkalibrować,ale to mało prawdopodobne
    a jaka nagrywarka,bo tak naprawdę to ona jest tu bardzo ważna
    dobra nagrywarka poradzi sobie nawet z kiepskimi płytami
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    naped padl bo nawet oryginal nie dziala :p Trzeba wymienic.
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a swoja droga to tez niezla jazda jest u mnie bo oryguinaly nie chodza w ogole a piraty hulaja az milo, to tez wina lasera? da sie z tym cos zrobic? bo mam drugiego ixa tylko ze tamten jest z ROD, kupilem go za 200,- z dyskiem i padami - nie mial nawet miesiaca i nie byl przerabiany wiec naped jest swiezynka - wiec da rade przelozyc naped czy lepiej naprawic tego ROD'a i smigac na nieprzerobionej?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wszystko zalezy od ustawien lasera. zawsze mozna go troche podregulowac.
     
  11. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    W trybie natychmiastowym, albo jeszcze szybciej, wysyłaj do M$.
     
  12. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nie mam papierow na niego -zreszta jak go kupowalem to on mial miesiac - teraz juz pewnie by bylo po gwarancji (chociaz nie wiem, na ile m$ daje taka gwarancje). sam fakt ze nie mam papierow dal mi satysfakcje z samych padow bezprzewodowych i dysku 20gb - mialem tylko karte 64mb i pada z kablem :) (teraz mam juz dysk 250gb:yeye:)
    dlatego ponawiam pytanie - czy moge przelozyc naped bo w sumie odpowiedzi nie uzyskalem a mimo mojej ogromnej niewiedzy w dziedzinie HARDWARE wole nie lutowac nic, nie nastawiac lasera czy co tam jeszcze trzeba robic w srodku z obawy ze popsuje sobie konsole
     
  13. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Tak. Możesz przełożyć napęd z jednej do drugiej, spełniając jeden warunek :D
    Musisz zrobić spoof napędu :shisha
    Poradnik z tego forum: http://xboxforum.pl/sprzet-f27/spoof-czyli-podmiana-napedu-na-inny-7897.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum