1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Afek, Maj 8, 2010.

  1. Afek

    Afek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NIEWIEM :(
    Witajcie!

    mam taki problem, mam xboxa premium - przeróbka iextreme 1.6,
    wszystkie kopie zapasowe działają na nim pięknie i gładko,
    ale ruszony sumieniem postanowiłem jednak zacząć powoli inwestować w oryginalne gry, zacząłem od dodatku do dragon age - "przebudzenie"
    niestety po włożeniu płyty do napędu pokazuje się tylko "Odtwórz dvd"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gra napewno oryginal? Zdarzaja sie pojedyncze przypadki ze tak sie konsola zachowuje. ALe moze byc to tez wina plyty.
     
  4. Afek

    Afek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NIEWIEM :(
    napewno.
    nowa, świeża, z folijką, aż żal było rozpakowywać.
     
  5. Afek

    Afek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NIEWIEM :(
    okej,
    temat do zamknięcia, chyba że ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak mogło się stać,
    gra nagle ożyła, mam nadzieje że na dłużej.
     
  6. Fock3

    Fock3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pless
    a moze restart konsoli wystarczył?
     
  7. Afek

    Afek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NIEWIEM :(
    gdyby wystarczył pewnie nigdy bym tutaj nie napisał,
    kilka razy otwierałem i zamykałem tackę i w końcu załapało,
    ale, cóż, problem się powtarza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum