1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Stoprobanda, Luty 26, 2009.

  1. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy na tym forum posiadam xboxa od tygodnia wszystko było super do wczoraj grałem na starym systemie tym z wielkimi zakładkami bez avatarów podłączyłem konsolę do neta: normalnie wcisnąłem kabel który wcześniej siedział w laptopie, bez problemów żadnych połączył się i zapytał o aktualizacje zgodziłem się pobrał zainstalował przy końcówce zrtestartowała sie konsola i wyświetliła komunikat zenie mozna pobrać aktualizacji.
    Ku mojemu zdziwieniu nowy system działa bez zarzutu (gry muzyka) nie ma avatarów ani kodeków do filmów. I tu zaczyna się mój problem, a więc po aktualizacji nie moge sie połączyć z netem w taki sposób w jaki łączyłem się przed updatem, prawdę mówiąc wogole nie mogę się połączyć.
    Najbardziej boli mnie to ze nie mogę pobrać kodeków ktore jak wiadomo można pobrać tlko dzięki xbl.
    Moja proźba czy ktośumiałby mnie poinstruować jak skonfigurować konsolę.
    Jak i również proszę kogoś o stary system w jakimś linku.
    PozdrawiamStoprobanda
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jaka wersja?jak arcade to kup dysk albo druga memorke bo beda problemy...jak cos mam dysk na sprzedaz,20gb,poszukaj w dziale sprzedam;)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprawdz moze czy w konsoli jest ustawione automatyczne pobieranie adresu. moze po aktualizacji cos sie przestawilo.
     
  5. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wersje premium z dyskiem 20gb wolnbe jeszcze 13gb ustawienia wszędzie są automatyczne próbowałem nawet ten sposób z podmienianiem adresu fizycznego ale lipa
    Moze da się jakoś wgrać stary system
    Poydrawiam Stoprobanda
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie da sie.
    sprobuj go moze podłaczyc do innej sieci albo zrobic reset konosli (tzn wyczyszczenie wszystkich aktualizacji poza głowna)
     
  7. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zrobić ten reset??
     
Wczytywanie...

Poleć forum