1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwnym problem z GRĄ

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez domino12, Październik 13, 2010.

  1. domino12

    domino12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam


    Mam taki problem, że nie chodziła mi gra na moim xboxie(wyczyść miękką sciereczka, oryginalna). Wymieniłem się z kolegą na inną grę, żebym sobie sprawdził czy wgl napęd działa. No więc gra normalnie działa(halo3) zainstalowała się na dysku i można grac. Na gadu kolega napisał mu ze jemu ta gra (co u mnie nie chodzi) mu chodzi. Czym to moze byc spowodowane?? Bo chciałem oddac gre na gwarke
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    albo giera albo naped w iksie - przetestuj na innych plytkach czy beda dzialac
     
  4. domino12

    domino12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    narazie nie jestem w stanie bo nie mam gier.... mam tylko halo ktore chodzi..., ale jakby był napęd to raczej halo by nie chodzily filmy tez nie.

    Konsola ma raptem 2 miesiace wiec gwarancji 2 lata w razie czego
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płyta nie jest porysowana i czy grasz z dysku czy płyty?
     
  6. domino12

    domino12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    halo3 nie jest porysowana gram teraz z dyku poniewaz naped mi ja odczytal i wczytal wiec doszedlem do wniosku ze nie bede oral z napedu. splinter z kolei nie ma ani jednej rysy, a nie mam naawet jak go na dysk zainstalowac
     
  7. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Może to był tylko taki jednodniowy zamuł. Raz też tak miałem (FIFA WC 2010) że jednego dnia w ogole nie chciało mi czytać. Odłozyłem i następnego dnia wszystko śmiagało :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum