1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dzwiek 5.1 w xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez regeman85, Grudzień 29, 2009.

  1. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam czy dzieki takiej przejsciowce otrzymam dzwiek 5.1 w konsoli?
    Kod:
    http://www.allegro.pl/item859421145_konwerter_optyczny_coaxial_najtaniej.html
    tak zeby z jednej strony podlaczyc glosniki a z drugiej kabel optyczny i ten kabel optyczny wcisnac z tylu w kabel konsoli...tylko nie wiem czy to bedzie dzialac wogole? bo juz nie wiem...mam tv lcd , xboxa 360 i glosniki 5.1 logitech, mam taki adapter w zestawie i podlaczam tam kable od konsoli od dzwieku i chodza wszystkie glosniki ale to jest dzwiek stereo a jak uzyskac dzwiek przestrzenny najtanszym kosztem? zeby nie dokupowac zadnych dekoderow 5.1
    a jakbym kupil takie tanie dvd to moglbym cos z tym zrobic zeby uzyskac dzieki temu taki dzwiek?
    Kod:
    http://www.allegro.pl/item867757091_prezent_dla_kazdego_dvd_medion_za_grosze_warto.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz mieć dekoder DTS itp... Bez tego nie uzyskasz dźwięku 5.1... Ewentualnie odpowiednia karta muzyczna ale ona też będzie miała ten dekoder w sobie... To tak jakbyś chciał uzyskać Full HD bez odpowiedniego sprzętu tylko przez kabelek... Po prostu się nie da

    Te DVD Mediona powinno być ok... Ale czy będzie to wiesz...
     
  4. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co do pierwszego pytania to jak najbardziej tak uzyskasz dźwięk 5.1 ale musisz posiadać kino które ma wejście koaksjalne, druga sprawa i najbardziej istotna to to kino medion które wskazałeś posiada WYJŚCIE koaksjalne/optyczne wiec nie ma opcji żeby to zadziałało.Najtańszym sposobem na dźwięk 5.1 jest zakup kina z wejściem optycznym a to koszt ok 500-700zł.
     
  5. Sense1

    Sense1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
  6. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    okej dzieki panowie za odpowiedzi, tak wiec moge zapomniec o dzwieku przestrzennym i zostaje zadowolic sie tylko tym co mam...troche duzy wydatek no ale za jakosc sie placi, a mam takie pytanie po co w tv jest wyjscie optyczne audio?
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
Wczytywanie...

Poleć forum