1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dzwiek 5.1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez berserker8888, Luty 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy moge uzyskac dzwiek 5.1 nie majac w zmacniaczu wyjscia optycznego??? Nie zwrocilem na to uwagi kupujac kino domowe i teraz mam problem. Jest tylko Coaxial. W tv mam zlacze optyczne i w kablu od konsoli tez. Jakbym tym kablem podlaczyl to bylo by cos z tego?? Kabel SPIF/COAXIAL m.Jack/1xRCA Vitalco 3,0m GOLD (1432792037) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    We wzmacniaczu musisz mieć wejście, a nie wyjście.
    Po 2. Gdzie w konsoli chcesz ten kabel podłączyć? Nie widziałem jeszcze ( co wcale nie oznacza, że nie ma) kabla do x360 który by oferował wyjście coaxial
     
  4. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a może czymś takim, w zasadzie to nic na ten temat nie wiem i chcę sie też zapytać : Kabel OPTYCZNY TOSLINK-mini JACK DIGITAL 1,5mVITAL (1429436245) - Aukcje internetowe Allegro czy jakbym podpiął takim czymś do wejścia AUX In w głośnikach creativa to byłoby 5.1( chociaż żeby wszystkie głośniki działały a nie 2.1 tylkO)? tył subwoofera wygląda tak DSC07910.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl i mam wolne tylko aux in, a głośniki ogólnie http://www.proline.pl/imgart/creative_inspire_p5800_c.jpg. Wczoraj podpiąłem przez wejście mikrofonowe/line in do kompa, odsłuch w czasie rzeczywistym i w zasadzie wszystkie głośniki działały, ale bez sensu mieć włączonego pc jednocześnie.
     
  5. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    jeżeli nie masz optyka to jedyne opcja taka że HDMI pod kino domowe i z kina HDMI do TV tyle że wtedy aby mieć głos z X zawsze będziesz musiał mieć włączone kino
     
  6. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie w konsoli, xbox kablem hdmi do tv, a tv tym kablem co podalem do kina domowewgo

    krisroza u mnie to nie zda egzaminu, juz probowalem.
     
  7. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    dlaczego nie? a jeżeli ten kabel który pokazywałeś przekazuje sygnał cyfrowy to może do TV ten wtyk ala jack a do kina w WE coxial i powinno smigac wtedy na kinie bedziesz mial to co odtwarza TV i jeżeli w TV wejdzie sygnał cyfrowy to też taki z niego wyjdzie, oczywiście TV i X za pomocą HDMI
     
  8. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie nad tym rozwiazaniem sie zastanawiam ;-)
     
  9. Dzozefo

    Dzozefo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    berserker8888 możesz podać co to jest za kino ?
     
  10. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Opcja: konsola -> HDMI -> Kino -> HDMI -> TV słyszałem że nie działa, przez HDMI leci tylko stereo.
    Jedyna opcja to:
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/kino-5-1-[poradnik]-79724.html
    Polecam szukać na forum.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum