1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dźwiek DTSHDMA

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez irroo, Listopad 22, 2015.

  1. irroo

    irroo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Witam.
    Takie pytanie Xbox One połączony przez Hdmi z Yamahą i przy puszczaniu filmu z Bluraya Brak dźwięku DTS HD MA. Jak to ustawić? Dodam że takie samo połączenie na PS4 i wszystko gra.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    opcje dzwieku na konsoli
     
  4. irroo

    irroo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Tylko jak? Próbowałem wszystkiego i cały czas mam brak DTS HDMA.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    podłącz optykiem nie hdmi

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  6. irroo

    irroo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Za takie rady dziękuję, po optyku nie pójdzie DTS HDMA.
     
  7. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    w ustawieniach dzwieku masz dzwiek po optyku i hdmi - ustawiasz bitstream out, a jako format-bitstream out masz dostepny DTS i DD wiec wybierasz DTS - nie wiem czy pójdzie ale innych opcji nie ma
     
  8. irroo

    irroo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Niestety ale próbowałem takich ustawień i DTS HD MA brak.
     
  9. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no to niestety lipa
     
    Ostatnia edycja: Listopad 22, 2015
    akir lubi to.
  10. witusb24

    witusb24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    moze zmien kabel na hdmi 1.4
     
  11. irroo

    irroo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    taki mam, chociaż przypuszczam że to nie wina kabla.
     
Wczytywanie...

Poleć forum