1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dźwięk HDMI przycina

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ajak03, Kwiecień 3, 2011.

  1. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    Witam! (Nie wiem czy dobry dział)
    Mam problem od pewnego czasu (chyba po któreś aktualizacji- choć nie wiem czy to ma jakiś związek) w niektórych grach
    szwankuje dźwięk. Na czym to polega: zdarza się że słychać jakby strzelanie, leci dźwięk i co chwile się przerywa; to strasznie mnie denerwuje. Jeżeli występuje ten problem, to nie jest tak że cały czas tylko pewnymi okresami.

    Dodam, że nie jest to wina HDMI bo na innym też się tak dzieje.
    Jakieś rozwiązanie, pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    a jak masz podłaczonego X'a? do TV, do minitora, do kina domowego, etc?
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    może coś z głośnikami? próbowałeś na słuchawkach, czy też przerywa?
     
  5. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    X'a mam do TV głośniki w TV są ok naPEWNO.
     
  6. HerlokPL

    HerlokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Podaj może gry, bo u mnie dźwięk w Forza 3 też nie jest zadowalający....:(
     
  7. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    np. Fifa 10, Lego Star wars 3, NBA 2k11, crysis 2 Ale podkreślam czasami gram z 2h i nic a drugiego dnia po 5min się zaczyna sypać dźwięk, aczasami się wyłącza.
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wg mnie to coś w konsoli odpowiedzialnego za dźwięk się sypło. masz możliwosc podłączenia innego Xboxa do twojego TV twoim kablem?
     
  9. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    nie niemam, czyli sugerujesz winę Xa a nie oprogramowania, kiedyś czytałem że po jakimś kinect dash'u są takie problemy.
     
  10. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    ajak03 czasem mam ten sam problem dziwek jest taki chropowaty nie wyraźny i tak jak Ty raz gram i jest ok a następnego dnia wl xboxa i już charczy powodem jest (przynajmniej u mnie tak to było) ze poluzował się kabel HDMI u tv albo konsoli, może spróbuj wyciągnąć kabel hdmi z konsoli i tv (ja przedmu****e jeszcze) i włóż z powrotem mi pomaga :)
     
  11. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
  12. Dzidek1

    Dzidek1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    U mnie też tak się dzieje (szczególnie w Crysis 2) ale ja myślę ze to wina kabla HDMI a nie konsoli bo jak podłącze przez komponent to wszystko jest dobrze ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum