1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dźwięk w XBOXIE 360.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Calmei, Kwiecień 1, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Calmei

    Calmei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A więc mam problem.
    Od dziś jestem posiadaczką XBOXA 360 Elite. No i wszystko fajnie pięknie aż doszło do odpalenia gry. Nie mam wbudowanych głośników w monitorze (LG Flatron W2052V), a podłączenie słuchawek dedykowanych pod pada nie daje dźwięku (proszę się nie śmiać, jestem POCZĄTKUJĄCA jeśli chodzi o samą konsolę). Jak mogę podłączyć głośniki / słuchawki żeby mieć dźwięk z samej gry (rozmówki bohaterów, muzykę)?

    I proszę - łopatologicznie. Jak ktoś ma zamiar się wymądrzać jeśli chodzi o moją próbę z padem to proszę aby nawet tego nie czytał - nie mam zamiaru gryźć, bo takie osoby są niesmaczne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  4. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pod pada da sie podłączyć tylko headset z mikrofonem dostarczonym z elite. (do użytku multiplayer)
     
  5. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Jak chcesz mieć w ogóle dźwięk, nie koniecznie 5.1 to podłącz jakie kolwiek głośniki do monitora. Ja tak mam. (przez wejście słuchawkowe)
     
  6. Calmei

    Calmei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Tu problem - nie mam właśnie tego wejścia. Na 5.1 mi nie zależy, zależy mi na jakimkolwiek.

    HoFi - widziałam to, lecz nie znalazłam tam nic tylko pod głośniki. A to wyłącznie na głośnikach mi zależy (a wejścia optycznego w głosnikach e5 raczej nie mam).
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    W kablu wychodzącym z konsoli oprócz wtyczki do monitora powinny być dwa chinche - biały i czerwony. To one są od dźwięku podłącz je z głośnikami stereo przez przejściówkę (2x wejście chinch na wejście minijack). Cyba że w głośnikach (2.1 z subwoofer) masz wejście właśnie na 2x chinch to bezpośrednio.:shisha
     
  8. Calmei

    Calmei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  9. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Tak. Taka jak na zdjęciu
    [​IMG]
     
  10. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    można i tak, przejściówka będzie niezbędna chociaż nie wieżę że monitor który ma wejście HDMI nie ma małego jacka na słuchawki.
     
  11. Calmei

    Calmei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Monitor LCD LG Flatron W2052V - opis, informacje, dane techniczne produktu ano nie ma. tylko HDMI, DVI-D i D-SUB.

    okej, dzięki bardzo ^^ taką przejściówkę idzie kupić w saturnie/media marktcie/elektro worldzie/typowym sklepie informatycznym? bo te 4 mam w okolicy.
     
  12. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    nie moja wina ze masz problemy z czytaniem , w tym temacie jest wszystko co cie interesuje !! MOD już dawno powinien zamknąć ten temat, ehhhhhhhh (tak jak ten temat http://xboxforum.pl/kosz-f53/dzwiek-w-glosnikach-49408.html)
     
  13. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Wszędzie tam gdzie mają elektronikę i kable podłączeniowe. Tak więc powinnaś trafić w którymś z wymienionych (nawet carrefour ma takie wynalazki) :D
     
  14. Calmei

    Calmei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ok, jeszcze raz dzięki.

    HoFi - nie przeginaj. Mod modem ale obraza użytkownika to chyba nie twój zakres co? W temacie zaznaczyłam moją łopatologię, więc sorry bardzo ale nie każdy jest taki obcykany pr0 i pwner jak Ty.
     
  15. livingfear

    livingfear Guest

    Hofi,ma rację.
    W tym temacie:
    http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/jak...i-stereo-5-1-do-konsoli-xbox-360-a-10302.html
    są zawarte wszystkie odpowiedzi na Twoje pytanie.Temat zamykam i kosz.
    Wystarczył pierwszy post z linkiem,tam wszystko jest wyjaśnione,łopatologicznie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum