1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dzwiny błąd rrod

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pawlak57, Luty 14, 2011.

  1. Pawlak57

    Pawlak57 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam xboxa 360 elite i ostatnio wyskakuje mi dziwny błąd rrod. Kod błędu to 0110 czyli jak wyczytałem błąd pamięci albo przegrzanie. O przegrzaniu raczej nie ma mowy bo wentylatory mam podłączone pod 12v. Rrod znika po tym jak się przegrzeje konsolę (na 2 czerwone diody). Potem jakby normalnie chodziła, ale potrafi też się zaciąć po 5 minutach gry i trzeba ją resetować. Jaka może być przyczyna i czy ktoś mógłby coś na to poradzić? Byłbym wdzięczny za wszystkie podpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Juz wiesz co jest przyczyna - zimne luty pod ram. Reflow ramu lub reballing potrzebny.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. horacy4

    horacy4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Można wiedzieć jaką masz płytę główna w konsoli Falcona czy Jaspera ??
     
  5. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    MI też ten sam błąd wyskoczył... Chyba będe musiał sprzedać na części mojego falcona :<
     
  6. horacy4

    horacy4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    falcona to ja bym nie chciał widzieć już koło mojego TV i żebym grał i myślał kiedy się wyleje czerwonka z niego :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum