1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E 64 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suhacz1989, Lipiec 18, 2011.

  1. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam

    mam taki problem, otóż przerobilem 1.9 LT metoda PMT, wszystko ladnie chodziło przez kilka godzin tz czytało bez problemu kopie zapasowe, az do momentu gdy wsadziłem kopie zapasowa gierki na kinecta, naped zaczał z nia walczyć następnie zawiesił sie i nie chciał wysunać tacki, następstwem tego po restarcie był bład E64 kilka razy probowalem odpalić ale za nic nie dało rady uruchomic konsoli do głownego menu. poczekałem godzine odpaliłem i konsola działała przez jakis czas normalnie pozniej znowu E64, bład pojawia sie w chwili gdy na początku wyswietlany jest duzy napis i logo Xbox360 zapala sie jedna czerwona lampka. Macie jakieś pomysły co może być przyczyna i jak się z tym uporać ?

    Pozdrawiam
    suhacz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Wgraj FW do napędu jeszcze raz... powinno pomóc...
     
  4. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    E64 ==> jest to błąd napędu, występuje on gdy jest źle wgrany FW albo wogóle go nie ma.

    Tak jak kolega wyżej, wystarczy że wgrasz jeszcze raz FW do napędu i powinno byc wszystko dobrze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum