1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E01

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xgrzesiox, Lipiec 31, 2013.

  1. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Hej!

    To niestety znowu ja z moim Premium. Chciałbym naprawić tą konsolę bo myślę że jeszcze nie jej pora by umierać. Konsola posiada RROD E01. Może mi ktoś wytłumaczyć co to jest? Szukałem na różnych stronach angielskich lecz nic nie czaje mimo dobrej znajomości angielskiego :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    E01: possibly a power supply problem

    Prawdopodobnie problem z zasilaniem
     
  4. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Czyli? Wtyk do wymiany i po sprawie?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Sprawdż na innym zasilaczu,jeśli nie pomoże to coś z płytą główną.
     
  6. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Sprawdzane na 3 zasilaczach. Sprawdzałem z tatą płytę nie ma przerwanych połączeń. Pewnie jakiś kondensator lub chip padł :(

    Dobra, nie będę się w to bawić. Najwyżej rozwalę płytę główną i nagram to na YT :D Sorki za reklamę ale może ktoś będzie czegoś potrzbował: w sygnaturze jest link do części z tej konsoli które działają.
     

Poleć forum