1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E3: Arcania: Gothic IV na X360 wygląda koszmarnie

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez szoch, Czerwiec 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    "ArcaniĄ nikt się specjalnie na E3 nie interesuje. A gdy się interesuje, nie może wyjść z podziwu, że taki ciekawy erpeg wygląda jak szrot sprzed dekady.
    Wydawca nie nauczył się niczego na Risenie - gra udana na PC, na Xboksie 360 wyglądała tragicznie. Z ArcaniĄ jest podobnie. W pierwszej chwili wydawało mi się, że jest po prostu brzydziej niż w Oblivionie. Po paru minutach byłem już pewny, że jest mniej więcej tak, jak u schyłku PS2. Naprawdę."

    Po przeczytaniu tego tematu po prostu sie zalamalem. Jestem wielkim fanem RPG w szczegolnosci Gothica ,a tu na xboxa wychodzi kolejne glowno w stylu Risena na ktore nie da sie patrzec. Niestety to samo bedzie z Gothicem na to wyglada. Kompa juz nie mam najlepszego ,a laptopa calkiem calkiem ,ale przeciec nie bede wymienial kompa dla Gothica , poniewaz gram na xboxie.
    Trudno bede mogl najwyzej pograc u ktoregos kolegi co ma lepszego kompa.W Risena nadal nie gralem na PC tez za bardzo nie mialem jak ale sprobuje na laptopie.

    Nie wiem jak mozna taka gre schrzanic, niech mi ktos to wytlumaczy. To jest taki slynny tytul. Wiedza ze na zachodzie gra sie na konsolach, a jednak znow dostaniemy beznadziejny port z pc:(

    Co wy wszyscy o tym sadzicie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Alex789

    Alex789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bezsens, zamierzałem kupić grę na X'a, bo podobnie jak ty zbyt dobrego kompa nie mam. Miejmy nadzieję, że jeszcze to poprawią.
     
  4. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
  5. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Programisci swego czasu mowili, ze natywna produkcja gry jest konsola XBOX360 (konwersje mialy by byc robione wlasnie z tej platformy). Tak wiec wielkie wtf?
     
  6. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  7. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    a mnie to nie martwi bo i tak nie zmierzam na xboxie grać w rpegi - z pośród kilkuset gier zawsze musi się trafić crap - a że wypadło na grę z pieca to się nie ma czemu dziwić - tak już bywa z portami PC do Xbox
     
  8. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  9. Maggot123

    Maggot123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no jak widać na ekranie klawisze RT,RB,RS to raczej chyba z xboxa :)

    i wyglada to wcale nie najgorzej, w sumie to ten filmik gownianej jakosci
     
  10. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  11. Flaszka

    Flaszka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra wygląda ładnie, przynajmniej na tym filmiku co kolega pokazał, prezentuje się lepiej niż Risen, a i widać przyciski z xbox'a. Dobrze by bylo gdyby gra nie okazała się takim gniotem jak risen ( x360 ) pod zwględem grafiki, niby nie jest najważniejsza ale daje tą otoczkę. A słyszeliście że ma być taki lektor w Risenie jak w Gothic 3 ?
     
  12. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Mi by pasowalo. ale grafa nie jest najwazniejsza!
     
  13. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    I to ma wyglądać jakoś strasznie źle?!Chyba Risen na X360 nie widziałeś.
    A w Twoim filmiku mamy niezłe efekty świetlne,więcej niż przyzwoite tekstury podłoża/otoczenia,dobre cieniowanie,i stabilna framerate.

    Jak na słabej jakości filmik z YT gra prezentuje się zaskakująco dobrze.
     
  14. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    zobaczymy jak beda jakies filmiki poza jaskinia na otawrtym swiecie gdy bedzie jasno. Bo chyba dla jaj by nie pisali ze wyglada kiepsko widocznie na zywo jest inaczej.:(
     
  15. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
  16. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Kurcze mam nadzieję, że jednak będzie wyglądać przyzwoicie... mam zamiar na długo zapuścić się w tą grę, bo Gothic 3 nie spełnił moich oczekiwań... ale kompa nowego nie będę kupował...
    Grafika niech będzie chociaż średnia byleby nie było bugów i ciekawa fabuła ofc ;)
     
  17. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jako wielki fan Gothica Arcanię zamierzam kupić, grafa się nie liczy, w Gothica gra się dla fabuły i funu, mam nadzieję, że te 2 rzeczy będą, bo jeśli nie to się załamię :)
     
  18. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A ja sie bardziej obawiam tego że 4 nie robi juz piranha, tylko jakieś mopsy, oby nie skopali klimatu
     
  19. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1 i 2 nic już nie przebije, teraz wyznacznikiem jakości kolejnych Gothiców będzie to o ile są gorsze od 1i2 :)
     
  20. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Yhy tylko Risen to gra od piranha byte ,a Arcania to zupełnie inne studio tylko JoWood dalej jest producentem. Jeżeli ta gra przynajmniej utrzyma fabułę taką jaka była w 1/2 to będę w niebo wzięty nawet jeżeli miałbym chodzić wielkim kwadratowym pixelem ^^
     
  21. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Po mojemu to na tych gameplayach dobrze gierka wygląda. Zależy jeszcze jak będzie w finalnej wersji, ale jak dla mnie to ten postęp graficzny mógłby się już zatrzymać.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum