1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E64 a uwalony napęd

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez zerthimon, Październik 4, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zerthimon

    zerthimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    powiat Łękołowy
    [SOLVED] E64 a uwalony napęd

    Witam,
    na poczatku zaznaczę, że nie zadaję łatwych pytań :D A teraz na poważnie. ... w konsoli miałem oryginalnie liteona, potem samsunga i wszystko hulało. W międzyczasie bawiłem się tym litkiem bo chciałem go sam przerobić, ale nie bardzo mi poszło bo jakieś błędy miałem przy sczytywaniu klucza więc odpuściłem. Dziś włożyłem owego liteona do konsoli, żeby dasha zaktualizować i dać napęd do fachowca celem przeróbki na lt +2.0 no i zonk. Po dłuższym zastanowieniu konsola pokazała czarny ekran i błąd E64. Po zmianie napędu na samsunga dalej śmiga jak należy. Teraz mam pytanie: czy zaryzykować i czy da się tak i zaktualizować dasha, który aktualizuje firmware w napędzie czy dać do fachowca, bo to może coś innego się uszkodziło. Dodam, że mam klucz wyciągnięty z sammiego, więc pewnie da się dzyskać org firmware, ale głównie zależy mi na odpowiedzi czy aktualizacja konsoli "naprawi" firmware czy nie? Jeśli nie to skucha okropna by była bo samsung też byłby bezużyteczny.... i konsola stałaby się meblem pokojowym ;)

    Aha, po włączeniu konsoli nie słychać nawet jak napęd się uruchamia, strange ;)
    A jak napęd zostałby w vendormode to też by tak było?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Może przypadkiem skasowałeś fw z napędu przy próbach przeróbki?
     
  4. zerthimon

    zerthimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    powiat Łękołowy
    Jesli tak, to z sammsunga odzyska sie, oby to było to bo jak nie to nowy Litek z allegro :(

    Przyczyna znaleziona. Po mojej zabawie napęd był ciągle w vendor mode i podobno nie miał FW, nie wiem czemu, ale spec to naprawił i Gearsy śmigają aż miło.
    zdravim!
     
  5. markas4354

    markas4354 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem bląd e64 po podpieciu napędu do konsoli. źle coś zrobiłem i chyba wykasowałem całkiem oprogramowanie czy mając takie pliki jak dummy,Identify,Inquiry,Key,KeyDB,Serial. da sie jakoś uratować napęd - zasilanie używałem tylko z usb probev3. Dodam że bios, dosflash i jungeflasher niewidzą napędu .
     
  6. b4x

    b4x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja mialem przed chwila podobny problem dosflash niewidzial oraz jf naped sie nie otwieral w srodku byla plyta z gra pomoglo to:
    po czym wgralem nowego softa.
    Wszystko z

    http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/%5Btutorial%5D-flash-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum