1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

e64 Co z tym zrobic?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mateusz232, Marzec 24, 2009.

  1. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupiłem na allegro napęd i podobno były właściciel twierdził ze napęd jest sprawny lecz po podczepieniu napędu pod konsole moja wywaliła błąd e64 podczas próby Flashu według poradnika komputer strasznie się ciał (nie wiem czy to nie wina ze mam dysk tez podczepiony pod sata)

    Pytanko opłaca się wysyłać do Flashu gdzieś do serwisu ? Czy napęd jest do wyrzucenia ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  4. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytałem to ale nic nie pisze ze e64 nie da się naprawić i nic nie pisze ze da się naprawić ;/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napęd nie miał klucza z twojej konsoli więc normalka będzie E64. Jeśli nie masz starego napędu konsola do kosza. Jeśli masz stary i nowy napęd zapraszam jest na allegro najtaniej;)
     
  6. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    no chyba, że ma gdzieś zapisany klucz z konsoli/ starego napędu, a tak zgadzam się z tobą akir19

    mateusz myślałem że tamto wystarczy i myślałem że wiedziałeś że trzeba przełożyć ten klucz, a ty pewnie tego nie zrobiłeś
     
  7. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm To jeszcze jedno pytanko mam ten klucz ale jak podczepiam jeden napęd toshiby to widzi mi go w biosie ale tego co kupiłem to próbuje coś odczytać przez chwile ale nie widzi go. To normalne ?
     
  8. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  9. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ale on napisał napęd, a nie dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum