1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E64 po Flash-owaniu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez moskwa82, Sierpień 8, 2010.

  1. moskwa82

    moskwa82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hagen
    Proszę o pomoc kogoś o wiedzy większej niż przeciętna.Kto ma pisać pierdoły nich się lepiej powstrzyma od udzielania pomocy. Ok do rzeczy... Lite on 93450C, podłączony CK3 Pro i LT Clip V1+ probe 2, Jungleflasher. Po bezproblemowym sczytaniu OFW w pośpiechu popełniłem błąd i bez reset-a CK pojechałem dalej z Erase Write no i się przejechałem, bo po złożeniu napedu do kupy i wsadzeniu go do konsoli mam teraz piękny błąd E64. Normalnie to nic takiego ale kiedy podpinam na nowo napęd do mojej płyty Intel(ICH7Family) Jungleflasher już go nie widzi. I to mnie też nie zdziwiło ale kiedy w Dos-ie po wpisaniu komendy wyskakuje "No ATAPI Drive present on this port" to już wiem że mam pod górkę. Według mnie napęd mogę wyrzucić ale jakby ktoś mądry miał jakieś pomysły to z chęcią poczytam, zwłaszcza dlatego że nie lubię się tak szybko poddawać.
    Z góry Thx za zainteresowanie i pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    naped do kosza jak go nie widzi dosflash, albo wymienic sama elektronike od jakiego liteona
     
  4. moskwa82

    moskwa82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hagen
    No właśnie tego się spodziewałem. Może jeszcze podłącze go pod innego kompa i spróbuje, bo innej elektroniki nie posiadam. Jak się nie uda (co jest niemal pewne) pozostaje mi tylko kupno nowego napędu. Ale to już będzie w innym temacie.
    Dzięki za szybką odpowiedz
     

Poleć forum