1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E64 Po lipnym flashu :(

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez manjak34, Styczeń 11, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, dzis chciałem zflashować naped na lt.3.0 . Niestety mi się to nie udało :) I jak załączam konsole wykskuje błąd e64. Jak odłącze naped od xboxa to konsola normalnie działa i wszystko się uruchamia. Czyli napęd mówiąc krótko spierdzieliłem. Pytanie jak wgrać oryginalny fw? Mam klucz napędu jak coś :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    niewiedomo czy naped padl wgraj fw w dosflashu tutek na forum
     
  4. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A mozna pod innym programem wgrac tego fw? czy musi to byc dos flash?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w jf na slepo tak jakby widzial naped
     
  6. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    spróbuj jeszcze kilka razy jungleflasherem. Nieraz też tak miałem. Po ponownym flashu jest wszystko ok.
     
  7. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale co mam wgrac tym jf? oryginalny tak? A oryginalny dla liteona w wersji fat to jaki?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    po co oryginalny wgrywasz lt 3.0 LTPlus-0251-v3.0
     
  9. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dobra sproboje jeszcze raz przez jf wgrac lt 3.0 :)
     
  10. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    łeeee ten jf to lipny jest, teraz to bede flashowac w dos flashu, Szybko poszło , mam lt.3.0 i problemu nie ma :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum