1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

e64 pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mati936, Październik 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mati936

    mati936 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczoraj flashowalem swojego liteona według tego poradnika http://xboxforum.pl/firmware-napedo...-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html . zgrałem klucz a później wgrałem oryginalny soft. Włączyłem xboxa i uaktualniłem dasha, z ciekawości sprawdziłem jeszcze czy działają oryginały. wszystko było ok. po wyłączeniu konsoli i podłączeniu do kompa kiedy wybieram odpowiedni port w jungleflasherze to windows wywala blusscreena. a kiedy włączam po prostu konsolkę to wyświetla się błąd e64. dlaczego tak się dzieje? jak to naprawić skoro nie mogę sflashować napędu bo windows sie resetuje. Pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Inny port sata, odłącz stacjonarne dvd, podłącz na wyłączonym kompie
     
  4. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Jeśli windows nadal będzie sprawiał problemy zrób flash w dosflash.
     
  5. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem to samo co ty kolego, tylko u mnie było to spowodowane, że usunąłem firmware napędu, a nowego nie umiałem wgrać. Tak więc spróbuj jeszcze raz firmware usunąć i na nowo wgrać :) Będzie wszystko ok
     
  6. mati936

    mati936 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem rozwiązany, wgrałem 1,91 przez dosflasha i wszystko gra. dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum