1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

e64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bambosh22, Lipiec 23, 2010.

  1. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam przyszedl mi xbox chcialem podlaczyc wlancza sie ok i nagle blad e64 czytam tak to niby cos z napedem ale otwiera sie normalnie mozecie mi pomoc pls
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odłączyć napęd, jesli dalej to zdaje mi się że southbridge uwalony
     
  4. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mozesz mi powiedziec jak wypiac ten naped tzw jak otworzyc konsole?
     
  5. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a macie jakies pomysly moze jeszcze na tego e64 bo blomby sa a jak nie ma to odsylam ja
     
  7. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz gwarancje to się nawet nie zastanawiaj tylko wyślij do Microsoftu;]
     
  8. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak wyslij za ile 200zł wysyłka sama?
     
  9. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tego co wiem, jeśli masz gwarancje aktualną a popsuje Ci się xbox360; -gwarancja jest na zasadzie door to door, tak więc za wysłkę nie zapłacisz bo kurier przyjedzie do Cb po konsolkę i Ci ją przywiezie naprawioną
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zgadza sie. a poza tym skad tyle troli na forum? ciagle zabieraja glos w sprawie o ktorej nie maja zielonego pojecia.
     
  11. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak mam zbanowana i przerobiona .
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to rozbieraj konsole tyle ci zostało.
     
  13. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie nie wiem czy rozbierac czy moze poczekac bo kupilem na allegro ta konsole takze wiec najpierw pogadam z tym gosciem a jak nie to zglosze do allegro a jak nei to rozbiore
     
  14. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie rozbieraj narazie ! dogadaj sie z kolesiem niech wybuli za naprawe bo chyba napisal,ze jest sprawna nie ? czyli albo Ci ja naprawia z wlasnej kasy albo sprawa do allegro !
     

Poleć forum