1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E64

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mateo90, Grudzień 25, 2011.

  1. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ludzie mam problem wyskakuje mi błąd E64;/ (próbowałem wgrać LT3.0)
    Komputer nawet nie widzi napędu;/ Nie wiem co mam robić;/
    Pomoże mi ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xXxSqNxXx

    xXxSqNxXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyczysc go dosflashem i wgraj LT jeszcze raz
     
  4. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    jeśli masz klucz napędu to wszystko do zrobienia
    jeżeli nie to szykuj 150 zł
     
  5. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Klucz napędu mam ale problem jest taki że komputer się zacina jak podłączę napęd;/
     
  6. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Zacina się w dosflashu czy w Windowsie?
     
  7. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zacina się w windowsie, nawet w biosie napędu nie widać a mam pytanko jak podłączyć napęd jak mam robić tym dosflashem?
    Wcześnie to robiłem przez usb probe
     
  8. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Wczoraj było wszystko ok (komp się nie zawieszał, JungleFlasher wykrywał napęd).


    1.Gdy włączam konsolę bez napędu to w TV jest ok.
    2.Gdy podłączam Sata do napędu od konsoli to w TV e64.
    3.Gdy podłączam napęd do komputera, komputer zawiesza się/nie włącza się.
    4.W BIOSIE nie wykrywa napędu (wcześniej był wykrywany jako Lite-On 02510C).

    POzdrawiam
     
  10. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kurde nawet w dosflashu nie widać napędu;/
     
  11. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolego mam to samo;/
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Więc większa nadzieja na rozwiązanie problemu.
     
  13. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem to samo, kiedy podłączyłem napęd w windows to się zawiesił komp. Spróbuj dosflash, jak nie wykrywa Ci napędy to wejdź do Bios i zmień z Raid na IDE ! Mi pomogło i wgrałem przez dosflash.
     
  14. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    napędu teraz nie bedzie widac bo fw jest wyczyszczone-pozostaje opcja flashowania na slepo
     
  15. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolego a co masz na myśli flashowanie na ślepo ?
     
  16. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja cały czas mam na IDE
     
  17. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    postepuj wedlug poradnika Dosflasha nawet jak dosflash nie widzi Twojego napedu

    przy wgrywaniu wskaż port pod ktorym JF widzial napęd jesli pamietasz

    dosflash jeszcze raz wymaze fw z napedu i wgra go ponownie
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    OK, ja już wiem że mój port to 0x0FE8, bo w Jungleflaher tylko ten pokazuje jako Sata.

    @edit: Po raz kolejny włączyłem konsolę jak komp był włączony. Mocno się zwiesza, ale komp chodzi.
     
  19. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    robisz bootowalnego pendrive, poradnik do reki i do dzieła :)
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  21. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, w drugim poście niżej jest tutorial pod Dosflash
     

Poleć forum