1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez loczek98, Styczeń 29, 2012.

  1. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Jest to mój pierwszy post na tym forum.Na mojej konsoli wystąpił błąd E64.Doszedłem do wniosku ,że jest to błąd firmware napędu ,jest ono uszkodzone lub złe.Czy można byłoby wyjąc z niego przynajmniej klucz albo sflashować napęd(benq)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    e64 może wynikać z wielu przyczyn niewłaściwy soft, napęd po spoorfie i próba włączenia gry xgd3 itd
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ale jak dzialala normalnie i wyskoczyl e64 czy dostales taka
     
  5. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzialala normalnie i pewnego razu bęc naped sie niewysuwa i E64
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to się musiał uszkodzić ,eletronika sama padła?
     
  7. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola jest moja ale bylem na feriach i nikt sie nie przyzna co zrobil
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to musisz rozebrać zobaczyć ewentualnie podłączyć pod kompa czy go wykrywa ,czy się napęd popsuł co jest raczej nie możliwe
     
  9. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to jestem do przodu naped podlaczylem do kompa (kiedys podlaczylem nie wykrywal go) teraz podłączam i co wykrywa tacka sie wysywa elegancko
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to masz problem z kablem od napędu docisnij dobrze wtyczne w konsoli do napędu od zasilania
     
  11. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też sprawdzalem prawdopodobnie z ty oprogramowaniem jest zupa bo sie nie wysuwa a jak wczesniej nie wykrywalo to teraz sie pokazuje ze jest
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wyciągnąć klucz wgrać lt 2.0/3.0 zależności od napędu i spróbować, może soft się rozsypał w napędzie
     
  13. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki juz myslalem ze nowa konsolka
     
  14. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli cale oprogramowanie sie usunelo to da sie wyciagnac klucz
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak się usuneło całe to nie jak uszkodziło jest szansa. i samo by się nie usuneło bo tak ci zostaje rgh
     
  16. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    modyfikacja/przeróbka konsoli . z rgh da się wyciągnać klucz z nand ale same rgh około 200zl i bez klucza nic nie zrobisz podstawke pod kwiatek
     
  18. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    upewnij się czy soft /jak nie to zrób sobie rgh napęd ci już nie będzie potrzebny . bo z rgh można wszystko grać z dysku
     
  20. loczek98

    loczek98 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a o co chodzi z jtag i freebot
     
  21. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz dash 7199 to jtag jak wyżej to rgh
     

Poleć forum