1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E66 po upgradzie dasha help pls

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zulu Gula, Lipiec 30, 2011.

  1. Zulu Gula

    Zulu Gula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, na wstepie napisze ze przeczytalem wiele tematow na forum na temat nowego dashborda/zabezpieczen etc i tylko mnie glowa od tego wszystkiego rozbolala i sie nie moge juz polapac co jest czym. Zacznijmy od tego ze od stycznia xbox w ogolnie nie byl wlaczany bo padl na rroda. Obecnie wrocil do zycia i bardzo chcialem zagrac w nowego Mortala wersja od Marvela. Spatchowalem plytke na wave 2 gdyz mam starego iextreme1.4 na napedzie Samsunga ( konsola z 2006) wrzucilem Mortala do napedu i mi wyskoczylo ze chce update zrobic, podczas wykonywania wyskoczyl blad ze nie moze przeprowadzic wiec podlaczylem pod neta i zrobilem aktualizacje(coz za cudowny pomysl). Zaczal updatowac dasha az tu nagle restart i krzaki oraz wielki blad E66. Restart konsoli i o dziwo zyje. Nowy kinectowy dash jest sprawdzilem numer: 2.0.12625.0 hmm sprawdzilem stara gre i dziala normalnie. Wrzucilem plytke z Mortalem i wypisalo ze blad 3151-0000-3000-0000-d000-0034 prosze przeczyscic plytke.

    I teraz pytanie do specow z forum: Co sie tak naprawde wydarzylo i jakie mam opcje zeby zagrac w Mortala?

    Z gory dziekuje za wyrozumialosc jestem noobem xboxowym
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    E66: DVD Drive Error: DVD model, or version does not match that of the version expected by the dashboard. OR the firmware version on the drive is older then the firmware version expected by the dashboard. Make sure the DVD drive is of the same version originally included with the console and that it is using either the original firmware included with the console or newer.
    Nie potrzebnie podpinałeś do neta :(
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie aktualizuje się konsoli z gry, w której zmieniałeś wave. Zaktualizuj xboxa z pendrive'a.
     
  5. Zulu Gula

    Zulu Gula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Zrobilem tak jak piszesz wyskakuje blad E66 i sie nie aktualizuje. Blad wyskakuje bezposrednio po aktualizacji. Po restarcie konsoli normalnie wchodzi do starego dashbordu.

    PS. nie zalezy mi na graniu online
     
  6. Zulu Gula

    Zulu Gula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podbijam, ludzie pomóżcie.
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Prawdopodobnie masz wymieniony naped na inny niz byl oryginalny. Sprawdz to po tacce i dacie produkcji.

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  9. Zulu Gula

    Zulu Gula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc wszystko już działa. Wystarczyło ponownie wgrać dash z pendriva jak koledzy sugerowali. Big THX
     
Wczytywanie...

Poleć forum