1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[E66] Problem po instalacji nowego napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pi3mpx, Styczeń 13, 2013.

  1. Pi3mpx

    Pi3mpx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Otóz mam xbox'a 360 core w którym zepsuł się napęd BenQ.

    Kupiłem Hitachi 0079 i w oparciu o jungleflashera wydobyłem klucz z BenQ i wgrałem ten klucz do Hitachi(Posiadam org firmware z dwóch napędów i klucze), po czym podłączyłem napęd do konsoli.

    Teraz gdy uruchamiam konsole wyskakuje błąd E66.

    Co zrobiłem nie tak i jak to naprawić ? Szukam już z godzinę po tym forum i angielskich ale sprawy rozpatrywane są dla konkretnego przypadku. Prosiłbym o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najważniejsze jest to, że jeśli oryg był benq nie możesz wrzucić hitachi.
     
  4. Pi3mpx

    Pi3mpx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. DelMartinio

    DelMartinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żary
    Tak będzie OK tylko musisz wgrać do niego klucz napędu ze swojej konsoli...
     
  6. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    musisz zrobic spoofa napedu ale lt 3.0 gdzies nie smiga ze spoofem
     
  7. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    Najlepiej kup taki naped jak byl w oryginale czyli BenQ i wtedy bedzie ci wszystki hulalo...
    Wrzucasz do niego klucz ze starego Benq flash na LT3.0 i jestes w domciu ;)
    pzdr
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: [E66] Problem po instalacji nowego napędu

    Da się to zrobić żeby działało. Podeślij mi klucz napędu to zrobię ci fw pod Hitachi.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum