1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

e73 po zaniku prądu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez [PL]Kadrom, Wrzesień 29, 2010.

  1. [PL]Kadrom

    [PL]Kadrom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mój brat ostatnio pocinał sę na klocku, aż w pewnym momencie zanikł prąd (chyba zwązany z pracami serwisowymi) po 10 minutach przywrócono zasilanie. Włacza klocka a tu e73 (error code 1021). Czytałem, że to jest związane z jakimś ethernetowym modułem, ale nie wiem gie on się znajduje. Jak moge to naprawić

    P.S. Sory jeżeli odkopuje stary temat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Nie baw się sam!!!!! Wyslij do MS
     
  4. [PL]Kadrom

    [PL]Kadrom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    za późno konsola jest po gwarancji, i w dodatku już ją rozebrałem
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    moze też być napęd DVD nie prawidłowo podłączony

    lub chip ethernetowy koło wtyku sata na pł.głównej tego od napędu - wtedy tylko wymiana chipu

    spróbuj wcześniej kilka razy podłaczyć od nowa wszystkie kable i wystartować Xa
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  7. [PL]Kadrom

    [PL]Kadrom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie dało rady chyba to wina chipa. Ewentualne gdzie i za ile moge dostać tego chipa
     
  8. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Pewnie podczas tego zaniku poszło jakieś przepięcie w sieci i padł chip w konsoli...
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tam na fotce od akir19 już tego chipa nie ma bo został wylutowany :)
    wymiana nie wiecej jak 50zł - chyba że sam to zrobisz to 0zł
    ,a chipa trzeba wylutować z innej płyty głównej
    uszkodzonej ,która ma inny objaw - są czasem na alleg.... po taniości :D
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja to wiem kocie, dlatego fotke dałem;)
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    mmmiauuuuuu..... :D ja też to wiem [​IMG]
    ale autor postu pytał sie który to chip i on może tego nie wiedzieć
    trzeba było wkleić fotkę z chipem i strzałką zaznaczyć który to i wszycho
     
Wczytywanie...

Poleć forum