1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

e74/1022

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez reavenger, Marzec 15, 2012.

  1. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    witam jestem ... zdenerwowany także za błędy przepraszam...

    ostatnio(tydzień temu może 2) grałem z kolegą w forze 4 na większym tv przez kabel hdmi, wszystko dobrze tylko zauważyłem w pewnym momencie "dziwnie" pokolorowane teksturki... Artefakty? niewiem. Później przeniosłem konsole do drugiego pokoju na kablu av podłączyłem pograłem(tego samego dnia) i chyba następnego... nie ważne, błędów nie było większych. tylko w gta się nie doładowywały modele ale bez hdd to norma. Dziś załatwiłem sobie Silent Hilla nowego chciałem sprawdzić i jebudysz... e74... nic sie nie dzieje jak podłączam na av do tv do monitora czy hdmi do tamtego telewizora ciągle to samo... moze ktoś pomoc co można zrobić w tym wypadku? konsole mam juz prawie 2 lata, jest to arcade z lt 3.0 i ten nowszy dash 699 chyba... prosze o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie opłaca się naprawiać bo e74 szybko wraca, sprzedaj i kup nową
     
  4. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    w sumie tak. ale ile za arcade dostane z rodem. wersja nowsza bo hdmi ma a z tego co pamiętam to falcon chyba jest
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Ze 100zł, z padem 150
     
  6. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Nie bierz tego ! chyba ze chcesz mieć 2 ozdoby w domu to już Twoja sprawa.
     
  8. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    to co w takim razie mi zostaje? ogólnie to czekałem do tego 20 żeby resident wyszedl... nie mogłem sie doczekać... jestem spłukany to ciezko z konsolą nową czy droższą kable mam pady mam gierki mam ... szkoda bo w tego klocka co miałem zainwestowałem około tysiąca juz ... i tak mi sie odwdzięczył :O

    a tak ogólnie jak to mozliwe zeby sam po paru dniach nie uzywania nagle sie zepsuł? Wilgoć w pokoju? w sumie w tym pokoju cały czas stoi od czasu do czasu na 2-3 godz w innym... poza tym wymiana pasty na gpu pomoże?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko jasper koło 500zł
     
  10. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Lepiej zakupić już slima za 599-699 i niecofac się z rozwojem :) miałes fata posmakuj slima :)
     
  11. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    w sumie chciałbym slima... ale tak ... stracę przeróbkę :E nie miałem do czynienia ze slimem to tez sam nie zrobię trzeba będzie szukać przerobionego... myślałem może żeby zbanowana kupić konsole bo na necie i tak nie gram a zawsze to jakaś cena niższa by była ;P dziwne ze po kilku dniach nie używania konsoli nagle padła ... no ale co zrobić ...
     

Poleć forum