1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E74

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adrian_Crux, Listopad 25, 2011.

  1. Adrian_Crux

    Adrian_Crux Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Probowalem przerabic xboxa i pojawia sie blad E74, naped nie chodzi. Czy jest jakis sposob zeby to naprawic? Posiadam klucz w postaci 32 znakow
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    serwis. domowych sposobów nie polecam. wygogluj sobie błąd e74, to będziesz wiedział, co się dokładnie stało. Nie będę tego tłumaczył po raz n-ty.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przeważnie uszkodzenie układu hana, tylko serwis naprawa od 100-200zl
     
  5. Adrian_Crux

    Adrian_Crux Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sie ma sprawa w przypadku bledu E64, tak samo drogie do naprawy? Bo tutaj jednak pojawia sie blad E64
     
  6. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Niema to jak chcieć zaoszczędzić 50 zł i potem wydać 200 na naprawe + te 50 przeróbke.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    napsz cos wiecej jak masz klucz to nie ma zle
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    E64 to uszkodzone firmware. Wgraj org. Soft, potem aktualka do 13604 i lt 2.0

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  9. Adrian_Crux

    Adrian_Crux Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeriss, na błędach człowiek się uczy.

    !TigraTeam, co do klucza to mam go jedynie w postaci 32 znaków, nie mam go w postaci pliku dummy.bin, co do konsoli to po włączeniu napęd wogóle nie pracuje, gdy go podłączam to wyskakuje krotkie intro a potem jakies chinskie napisy i na dole blad E64, co do napedu to tak jak by go tam nie bylo. Czyli naped do wymiany czy da sie jakos go jeszcze ruszyc? Pisalem z pewna osoba i naprawa wyniosla by mnie 100 zl, jesli naped juz padl to nowy 160 zl.

    KamileQ, ale jesli naped padł to juz raczej z kompa jakos go nie rusze i nie wgram softa raczej.

    Prosze o odpowiedz
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Czlowieku sprobuj wgrac softa do niego a jak nie dasz rady to za 30zl ci to zrobie.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie piszesz jak sie to stalo a nikt wrozka nie jest to ze go nie widzi to nic nie znaczy moze nie miec fw wogule
     
  12. maniek512

    maniek512 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nawet w ogóle...
     
  13. Adrian_Crux

    Adrian_Crux Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robielm przerobke wg tego tutorialu(http://xboxforum.pl/firmware-napedo...-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html), tak jak pisalem nie mialem klucza w postaci pliku dummy.bin wiec ladowalem swoj klucz przez opcje Manual Spoofing, dalej robilem tak jak pisalo i niby sie udalo. Wiec zaczalem wgrywac aktualizacje(13599) ktore skopiowalem na pendrive, jednak w ktoryms momencie zawieszalo sie i dalej nie szlo, z poprzednia aktualizacja bylo tak samo, wiec postanowilem jeszcze raz wgrac firmware i w ktoryms momencie padl, przesstal po prostu pracowac naped. Potem przez Jungle Flashera nie moglem wogole znalezc napedu no i tak zostawielm juz ta konsole
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to rob w jf tak jakby go widzial jak nie to dosflas
     
  15. Adrian_Crux

    Adrian_Crux Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedna rzecz, w opcji Open Source Firmware dawalem plik orig-02510C-1c000.bin, niewiem czy moglo by to miec wplyw na to co sie stalo. Dobra to podlacze ja potem jeszcze raz, jesli sie nie uda to sprobuje tym dosflashem
     

Poleć forum