1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

E81 podczas próby aktualizacji...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PatrixLook, Lipiec 17, 2012.

  1. PatrixLook

    PatrixLook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko, miałem wgrane do napędu prawdopodobnie iXtreme LT.
    Chciałem sobie zaaktualizować dashboard do 2.0 13599 ale napotykam problem. Moim aktualnym Dashboardem jest 2.0 12625.
    Podczas aktualizacji z Pendrive, wyskakuje błąd: E81. Co może być przyczyną tego błędu? Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Flash napedu samsung ewentualnie spoof

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. PatrixLook

    PatrixLook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola to JASPER, napęd to Liteon 74850. Chciałem wgrać LT 3.0 ale potrzebny jest dashboard 13599 i z tym jest problem z wgraniem. Wgrałem OFW, ale nic nie dało... Jeśli macie pomysły, sposoby na rozwiązanie tego problemu to proszę o ich udzielenie. Pozdrawiam!
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    PatrixLook - jakie OFW wgrywałeś? 02510C czy odpowiednią wersję 74850C ( są cztery )?
     
  6. PatrixLook

    PatrixLook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam napęd A030, wgrałem orig-74850C-1a000.bin

    //@ EDIT: Udało sie wgrać dashboard, wersja: 13146. Lecz nadal nie można przejść na 13599 ;/
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ja znam odpowiedz - konsola miała bana i zablokowany dysk i ktoś usuwanie secdat.bin odpowiedzialny za zablokowany dysk.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ciekawy przypadek, lecz co teraz trzeba zrobic?

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    2 wyjscia:
    - zrobic rgh i zostawic z rgh
    - zrobic rgh, odczytac cpukey, odbudowac nand, usunac rgh
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Najlepiej zrobic rgh i tak pozostawic ;)
     
  11. PatrixLook

    PatrixLook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy. konsola miala bana, zgrywalem dawno temu nanda jeszcze przez LPT. dysk odblokowala mi aktualizacja. o co chodzi z tym rgh?
     
  12. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    A ten nand masz na pc?

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  13. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    bez rgh nie odbudujesz nandu
     
Wczytywanie...

Poleć forum