1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

EA a M$ i Bbc 2 :)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dzokej, Czerwiec 27, 2011.

  1. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    mam taki problem: Zadzwonilem do M$ czy moge zmienic wiek a o ni nie ( paszczury niemtye :D ) przez co nei moge grać w BatlleFielda Bc2. To teraz w drugą storne czy da sie jakoś oszukać EA zeby sobie pograć w bc2 ??? Oczywiscie bez zakładania nowego konta bo na golda ja juz kasy nie mam :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lol. To co jak masz za mały wiek na koncie to nie możesz sobie w gre pograć? .. w kulki sobie lecą chyba :O
     
  4. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    tak EndiM jestem przez to wkurzony ale kij z tym.Podalem swoja prawdziwa date czyli 1996 i gowno a musze byc mini 1995...To dla mnie debilstwo..ale tylko EA tak ma.
     
  5. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak to jest w tym kraju być uczciwym... Wieku nie zmienisz i obejść tego też nie obejdziesz, jedyna rada czekać...
     
  6. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    jakubka chetnie bym poczekal ale nie nawidze czekac :)
     
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Jak to ? zrob drugie konto "Seniora" ustaw wiek na 30 pare lat i daj pozwolenie na gre w bfbc2 - powinno dzialac ale jak to dokladnie sie robi juz nie pamietam
     
  8. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale napisal ze nie chce robic drugiego konta, bo juz golda kupil na tym.
     
  9. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    wlasnie hash...Dogg to ladnie napisal ...jak sprzedam gry to bede mial kase i kupie se golda i wtedy :)
     
  10. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Nie zrozumieliscie mnie... zaklada drugie konto Seniora z wiekiem 30 lat i z tego konta daje pozwolenie Tobie (twoje konto) na gre, na stronie xboxlive.com ladnie jest to zrobione natomiast na konsoli musisz sie pobawic bo nie pamietam dokladnie jak to sie robilo

    Po prostu te nowe konto z wiekiem 30 lat musi miec status Rodzica
     
  11. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra hash dzieki cos posrobie :)
     

Poleć forum