1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

EA Access

Temat na forum 'Aplikacje' rozpoczęty przez -=SETH=-, Styczeń 28, 2015.

  1. pluto26

    pluto26 Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    690
    Polubienia:
    993
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Podaj kod błędu.
    A gdzie kupiłeś kod na allegro? Raz miałem problem z kodem z allegro i okazało się że pomylili literki, jak coś napisz do nich że kod nie działa.
    A jeszcze pytanie jak wpiszesz kod to wyskakuje info ze subskrypcja na miesiąc EA i wybór masz potwierdz.
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 7, 2017
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. vip

    vip Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    kupiłem na allegro, gdy wpisuje kod to wyskakuje ze subskrypcja na miesiąc i gdy potwierdzam wyskakuje info o błędzie cytat Spróbuj jeszcze raz. Jeśli problem się powtórzy, poinformuj nas, podając kod poniżej na stronie xbox.com/errorhelp, abyśmy mogli go zbadać podaj ten kod na stronie i nic
     
  4. pluto26

    pluto26 Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    690
    Polubienia:
    993
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    To podaj go na tej stronie może Microsoft coś pomoże, albo napisz do tych z allegro że kod nie jest zatwierdzony przez Microsoft, może podeslą ci nowy.
     
    vip lubi to.
  5. vip

    vip Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    juz jest ok wysłałem i wymienili kod ale ogólnie to jest dziwne że kod który podali pierwszy przeszedł pierwszą weryfikację .Bo jak wpisałem na lipę jakieś tam cyferki do podało ze kod nie prawidłowy
     
    pluto26 lubi to.
  6. vonKamil

    vonKamil Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2016
    Posty:
    39
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    33
    Płeć:
    Mężczyzna
    A ja mam takie pytanie:
    Dlaczego ludzie kupują ea access na allegro, skoro w ms store jest taniej?
     
  7. pluto26

    pluto26 Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    690
    Polubienia:
    993
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Bo nie każdy ma kartę żeby podpiąć do płatności.
     
    vip lubi to.
  8. vonKamil

    vonKamil Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2016
    Posty:
    39
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    33
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niby takie oczywiste i proste, a o tym nie pomyślałem.
    Za to pomyślałem, że każdy ma kartę którą można podpiąć.
    Dzięki za odpowiedź!
     
  9. Masterjam1977

    Masterjam1977 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja używam Paypala i jak zbliża się termin odnowienia to uzywam przelewu błyskawicznego i po sprawie. Karty nie mam podpiętej jakby co :)
     
  10. Szymonnie85

    Szymonnie85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2017
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk
    Witam, mam pytanie : czy jak kupię Ea Access to mogę grać bez ograniczeń i za darmo w Dragon Age Inkwizycja i Battlefield 4 i czy to są wersje PL?
     
  11. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4235
    Polubienia:
    2222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bf4 jest pełne nieograniczone czasowo, posiada napisy PL. Był tez czas że rozdawali za darmo dlc ale jak nie dodałeś to nie masz.
     
  12. Szymonnie85

    Szymonnie85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2017
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk
    A mógłbyś sprawdzić czy Dragon Age Inkwizycja jest napisy pl? Z góry dziękuję
     
  13. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4235
    Polubienia:
    2222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie gram w takie gry :)

    Ps. BF4 ma Dubbing PL - niestety ten z gorszych.
     
  14. marthinez

    marthinez Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    70
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Są napisy pl.
     
  15. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    po dodaniu karty, zakupie ea access na rok, można od razu ją usunąć?
    Konto ea access będzie dalej aktywne?
     
  16. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1240
    Polubienia:
    357
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Skoro kod wpisany i aktywny to niby jak ma przestać działać?

    Za błędy odpowiada Android
     
  17. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Myślałem że po usunięciu karty, są access też przestanie działać. Chodzi o dzieci, aby nie dokonywali zakupów gier i tym podobne
     
  18. pluto26

    pluto26 Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    690
    Polubienia:
    993
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Śmiało usuwaj wszystko będzie dalej działać.
     
    MGKAIKA5 lubi to.
  19. vaGRAnt.

    vaGRAnt. Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2017
    Posty:
    85
    Polubienia:
    262
    Punkty za osiągnięcia:
    53
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Wystarczy ustawić kod/PIN w ustawieniach prywatności - bez podania nie przejdziesz dalej z zakupem.
     
    MGKAIKA5 lubi to.
  20. rezck

    rezck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam taki problem kupuje konto przez xboxa i wyskakuje mi ze nie mogę wykupić w tym jezyku żeby zmienić jezyk o co chodzi ?
     
  21. pluto26

    pluto26 Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    690
    Polubienia:
    993
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Jaki język na konsoli i na jaki proponuje niby zmienić.
     

Wczytywanie...

Poleć forum