1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

EA Access

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrianobr2, Grudzień 15, 2015.

  1. adrianobr2

    adrianobr2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2015
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Hej, mam pytanie co do usługi EA Access.

    W ramach darmowych gier jest jest m.in Battlefield Hardline. Gra w wersji pudełkowej jest w polskiej wersji językowej. Czy w momencie gdy w ramach tej usługi zostanie pobrana na konsolę także będzie w polskiej wersji czy w oryginalnej wersji angielskiej ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Będzie po polsku.
     
  4. adrianobr2

    adrianobr2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2015
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki za szybką pomoc. Czy zasada ta ogólnie obowiązuje dla wszystkich gier ? Czy język jest zawsze dopasowany do regionu ustawionego w konsoli ?
     
  5. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Dokladnie, mieszkam we Francji i gdy sciagnalem gry ustawiajac najpierw region jako Polska wszystkie gry w ktorych jest dostepny nasz jezyk sa po polsku.
     
  6. adrianobr2

    adrianobr2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2015
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Super, bardzo dziękuje. Ostatnie pytanie, jak mogę zweryfikować region ustawiony na konsoli, a potem ewentualnie go zmienić ??
     
  7. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    735
    Polubienia:
    788
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    region na konsoli masz w ustawieniach i zarządzanie kontem. Musisz poszukać w ustawieniach konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum