1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

EA Access

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Jomus, Październik 13, 2016.

  1. Jomus

    Jomus Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tychy
    Witam mam pytanko, w sumie nie do samej aplikacji co do gier dostępnych w access. Konkretnie chodzi mi czy jak wykupie abonament bede mogł zagrac w fife 17(podobno bylo można 10h)
    proszę o pewne odpowiedzi. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yokohama

    Yokohama Ryżownik Ryżownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    157
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak jesli posiadasz eaacces mozesz 10h w pelna wersje grac

    jedynie w przypadku battlefielda 1 otrzymasz dostep do 2 misji online i cos tam jeszcze
     
  4. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam opłacony abonament a nie mam jeszcze opcji pobierz wersje próbną. Wiecie co jest grane ?
     
  5. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Sprawdź czy masz zaktualizowane EAA, bo może nie masz. A jak nie to usuń swój profil z konsoli i dodaj go ponownie :)
     
  6. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Już ogarnięte i działa. Teraz czas zakupić wersje z sesson pass.
     
  7. włatca_trawnikuf

    włatca_trawnikuf Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2016
    Posty:
    235
    Polubienia:
    131
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Witaj w krainie gdzie Syryjczyk ginie
    @kuleczka91@kuleczka91 bo ty jesteś ogarnięta.
    Jak mam eaacces i dam szwagrowi konto jako domowa to on i ja możemy grać jednocześnie w eaacces ? On jako domowa a ja w tle ?

    Wysłane z mojego WC przy użyciu gołębia pocztowego.
     
  8. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Nie wiem, nie testowalam tego. W kazdym razie wiem, ze w testowe 10h nigdy nie zagra, bo grac moze tylko ten profil, ktory ma EAA zakupione.
     
  9. Kloss

    Kloss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, ale tylko w te gry które ma juz zainstalowane z Eaaccess na Twoim profilu. Jak ustawi Domową na Twoim profilu będzie grał, ale w grach do instalacji gier z EAAccess nie bedzie, dlatego trzeba je wcześniej zainstalować.
     
  10. kijku20

    kijku20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Od wczoraj jestem posiadaczem Slima po długich namysłach przesiadłem się z ps4 ale wracając do tematu w zestawie z konsolą dostałem miesiąc abonamentu do EA access ściągnąłem aplikacje na konsole rejestracja zakładanie konta itp problem w tym że kod nie działa po wpisaniu wyskakuje że jest im bardzo sorry :D ale kod nie działa ( poza tematem dokładnie to samo mam z xbox live dostałem 2x po 3 miesiące i zdrapka nie działa z kontem jest raczej wszystko w porządku ponieważ kod z darmowego triala na 14 dni chodzi ) ktoś może ma jakiś pomysł jak to naprawić ???
     
  11. włatca_trawnikuf

    włatca_trawnikuf Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2016
    Posty:
    235
    Polubienia:
    131
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Witaj w krainie gdzie Syryjczyk ginie
    Pisz do Microsoftu na czacie w sprawie tych kodów na Golda.
    Co do eaacces pewnie też przydałoby się napisać, moze te kody mają jakąś ważność albo po prostu ktoś cię wysterował i zużyl kody

    Wysłane z mojego WC przy użyciu gołębia pocztowego.
     
  12. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak jak wyżej. Podaj kod na czacie MS niech sprawdza czy z użyty czy nie.

    Za błędy odpowiada Android.
     
  13. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Kodu na golda nie wbijesz jak masz aktualnie wbity kod trial, bo nie ma opcji łączenia triala z goldem. Próbowałeś przez www wbić kod? Zaloguj się swoim kontem na xbox.com i tam masz wykorzystaj kod i tam to wklep. Na jaki region zakładałeś konto? Polska?
     
  14. kijku20

    kijku20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WItam ponownie,
    Dzięki za sugestie ale udało sie odpalić Ea Access. Kod po jakimś czasie po prostu zaskoczył i napewno nie był to błąd źle wpisanych cyferek . W kwesti problemu z Goldem poczekam aż sie skończy trial i spróbuje ponownie tą zdrapke wykożystać chociaż wątpie że coś zdziałąm skoro przed użyciem triala siłowałem sie z tym około 30 min.
     
  15. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Pisz na czat MS podaj kod i sprawdza o co lotto

    Za błędy odpowiada Android.
     
  16. kijku20

    kijku20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co sie orientowałem to czat MS jest po Angielsko a mój "Englisz is no good :D " Kali jeść Kali pić
     
  17. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Translator i jedziesz :)

    Za błędy odpowiada Android.
     
  18. włatca_trawnikuf

    włatca_trawnikuf Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2016
    Posty:
    235
    Polubienia:
    131
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Witaj w krainie gdzie Syryjczyk ginie
    Dokładnie translator i jedziesz,ja też angielskiego zbyt nie potrafię ale translator i ogień.
    Zresztą konsultant mi się kiedyś przyznał że też korzysta z translatora :-D

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    kuleczka91 lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum