1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

EA "olał" Bad Company 2?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Oski1919, Październik 2, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Od jakiegoś czasu mam lagi w tej grze, np, gdy się zatrzymam i wcisnę celowanie (ale tak od razu puszczam drążek i od razu celowanie) to rzuca mnie na na lewo, prawo i dopiero potem jestem wycelowany w tym miejscu, dziwne, bo gdy pobrałem betę BF'a3 to tam są już mniejsze lagi, jedynie co wkurza to zatapianie się w tekstury. Tak samo z RDR,Fight Night Champion, CoD: WaW, wszystko w porządku, tylko ten nieszczęsna zła kompania. Też tak macie, może mam coś źle ustawione?

    P.S. Internet jest rozdzielany siecią AD HOC, do komputera, a potem od komputera do konsoli, jest to różnica 2-3 ms.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    U mnie wszystko jest ok :) więc nie jest to wina serwerów EA :)
     
  4. okumura

    okumura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Może spróbuj wbić na inny server, zresetuj połączenie z internetem, ja mam BFBC2 na PC, 1Mb/s internetu czasem (zależy od serwa) mam pingi po 150 ale lagów nie ma.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    U mnie na PC jest git ;) Więc to raczej wina Twoja/Twojego providera ;)
     
  6. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tyle, że wersje PC miałem i tam lagów nie było.
     
  7. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak troszeczke odbiegne od wątku; jest w ogóle jakaś szansa żeby po premierze bf3 producenci udostępnili za darmo dodatek vietnam do bc2 użytkownikom z v.i.p.?
     
  8. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kiedyś słyszałem to takim ruchu ze strony EA/ DICE, ale nie jestem pewien, trzeba czekać.
     
  9. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    Co do problemów z serwerami możesz mieć rację kolego. Ostatnio nie mogłem się wcale wbić. Non stop mnie wywalało. Możliwe że zabrali część serwerów na potrzeby bety BF3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum