1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ea sports mma problem !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziroo, Listopad 30, 2010.

  1. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem, ściągnąłem grę stąd

    EA SPORTS MMA (2010) [Xbox360[MULTi5][RegionFree] (download *******) - nie będę kradł

    Przepuściłem przez 3rd.wave.patch, nagrałem na imgburn z prędkością 4x, na płycie verbatim dvd + R DL. Mój problem polega na tym kiedy włączam grę pokazuje się czarny obraz, płyta niby się kreci ale obrazu nie pokazuje, dodam ze mam zaktualizowany dash.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj log z abgxa z płyty
     
  4. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od lewej iso,plyta

    [​IMG]


    [​IMG]

    od gory iso,dvd

    Jak nie widać przybliż alt + scroll
     
  5. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tak samo! Wlasnie mialem zakladac taki temat ;D To jak byscie mogli tez mi pomoc :D Niedawno przerobilem x'a, mam LT+, pierwsza plyta, ktora nagralem, chodzi dobrze, ta z MMA 2010 nagrywalem tak samo i mam to co kolega... Najpierw. jak wlozylem plytke do napedu, to sie pokazal obrazek z gry, wlaczylem i bylo, zeby wyszyscic plytke (byla nowa, nawet nie bylo najmniejszej ryski), no, ale lekko przetarlem i teraz mam tak jak ziroo... W sumie, z tego co widze (nie znam sie na tym abgxie) to ja te takie "crc..." mam wszystkie na zielono ;D Ale gry i tak nie moge odpalic... ;/

    Tutaj daje link do screena z abgxa : Pobierz plik screen2 bmp
     
  6. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Ja po patchu na wave 3 miałem to samo w abgx, u mnie wystarczyło to że nagrałem prędkością 2x (na gorszej płycie niż Verbatim - Esperanza) i grało się, a nawet przeszło się :) i płytka dalej śmiga
     
  7. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak działa wam ?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po 1 daj log z płyty
    po2 uzyj najnowszego abgxa
     
  9. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie to nie wiem co sie dzieje, bo nagralem to na 2 plytki, bo na jednej nie chcialo ruszyc. I nie wiem o co chodzi, bo raz mi sie wlaczy a raz nie. A poza tym jak probowalem instalowac, to zawsze sie konczylo na 48 %, dzisiaj zainstalowalem ponownie i doszlo do konca ;D Powiem szczerze, ze jak narazie uruchamialem gre 3 razy i sie udalo, jakby samo sie naprawilo... Nie wiem w czym tkwi ten problem :D ziroo, wyczysc bardzo dokladnie plyte i sprobuj, niby banalne, ale ja bardzo dokladnie przetarlem (chociaz byla czysta) i tak jak mowie, teraz dziala :)
     
  10. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak sie spat****e obraz to sie nie daje do ABGX bo moze przywrócić wcześniejszy wave..
    Jaki naped ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum