1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ea sports mma problem !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziroo, Listopad 30, 2010.

  1. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj log z abgxa z płyty
     
  4. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od lewej iso,plyta

    [​IMG]


    [​IMG]

    od gory iso,dvd

    Jak nie widać przybliż alt + scroll
     
  5. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tak samo! Wlasnie mialem zakladac taki temat ;D To jak byscie mogli tez mi pomoc :D Niedawno przerobilem x'a, mam LT+, pierwsza plyta, ktora nagralem, chodzi dobrze, ta z MMA 2010 nagrywalem tak samo i mam to co kolega... Najpierw. jak wlozylem plytke do napedu, to sie pokazal obrazek z gry, wlaczylem i bylo, zeby wyszyscic plytke (byla nowa, nawet nie bylo najmniejszej ryski), no, ale lekko przetarlem i teraz mam tak jak ziroo... W sumie, z tego co widze (nie znam sie na tym abgxie) to ja te takie "crc..." mam wszystkie na zielono ;D Ale gry i tak nie moge odpalic... ;/

    Tutaj daje link do screena z abgxa : Pobierz plik screen2 bmp
     
  6. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Ja po patchu na wave 3 miałem to samo w abgx, u mnie wystarczyło to że nagrałem prędkością 2x (na gorszej płycie niż Verbatim - Esperanza) i grało się, a nawet przeszło się :) i płytka dalej śmiga
     
  7. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak działa wam ?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po 1 daj log z płyty
    po2 uzyj najnowszego abgxa
     
  9. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie to nie wiem co sie dzieje, bo nagralem to na 2 plytki, bo na jednej nie chcialo ruszyc. I nie wiem o co chodzi, bo raz mi sie wlaczy a raz nie. A poza tym jak probowalem instalowac, to zawsze sie konczylo na 48 %, dzisiaj zainstalowalem ponownie i doszlo do konca ;D Powiem szczerze, ze jak narazie uruchamialem gre 3 razy i sie udalo, jakby samo sie naprawilo... Nie wiem w czym tkwi ten problem :D ziroo, wyczysc bardzo dokladnie plyte i sprobuj, niby banalne, ale ja bardzo dokladnie przetarlem (chociaz byla czysta) i tak jak mowie, teraz dziala :)
     
  10. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1023
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak sie spat****e obraz to sie nie daje do ABGX bo moze przywrócić wcześniejszy wave..
    Jaki naped ?
     

Wczytywanie...

Poleć forum