1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Easy Cap - nagrywał tak ktoś?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mnih, Marzec 29, 2011.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam, od dłuższego czasu szykuję się do nagrywania swoich gameply'i z X360, jedynym sensownym dla mnie wyjściem jest używanie tego sprzętu: [​IMG]. Moje pytanie brzmi: czy ktoś tak nagrywa(ł), czego potrzebuję by tym nagrywac, jaka jakośc filmów? O udzielenie się w temacie proszę jedynie osoby, które mają coś mądrego do powiedzenia i znają się na rzeczy. pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HerlokPL

    HerlokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Szajs, po kilku minutach pojawiają się nieludzkie zakłócenia, obraz jest obcięty....
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nagrywałeś tak?
     
  5. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  7. piotrzek123

    piotrzek123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  9. piotrzek123

    piotrzek123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    odświerzam. Czy nikt na tym forum nie zgrywa filmików? :/
    Jeżeli nie Easycap to czy jakimś tunerem bedzie kompatybilne nagrywać pal60?
     
  10. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  11. dziurki

    dziurki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytów
    Elo. Posiadam ten sprzęcik w domu, nawet kiedyś próbowałem zgrać nim gameplay, ale on się nie nadaje... Co prawda po kilkunastu minutach udało mi się dostosować go tak że nagrywał z dzwiękiem w formacie PAL-60 i kolorami, ale po zgrywaniu kilku sekund strasznie zaczął klatkować. Wiec nic z tego nie wyjdzie. Prawdopodobnie za mała przepustowość tego urządzenia.
     
  12. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zapewne sam podgląd duże ma zapotrzebowanie na GHz, a do tego program do nagrywania. Musisz mieć z tego co przypuszczam 2 rdzeniowy(4 rdzeni programy nie obsłużą) wykręcony na 3.5-4GHz i do tego minimum 4GB ramu. A co do jakości to no niestety nie będzie to jakość HD, a maksymalnie 480p.
     
  13. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    właśnie kupiłem easycapa, niestety na opcji PAL w ogóle nie ma obrazu, na SOCOM tez nie, a na NTSC jest czarno bialy ale strasznie muli, wie ktos jak ustawic zeby działało? nagram tym w PAL 60?

    EDIT: po zmianie na pal50 mozna nagrywac, jednak dźwięk jest tragiczny, obraz w sumie tez.. no i prawie zadna gra nie pójdzie na pal50..

    filmik:

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
Wczytywanie...

Poleć forum