1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

EASYCAP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elpolako97, Marzec 14, 2015.

  1. elpolako97

    elpolako97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siemanko!
    Miałem wielką chęć coś ponagrywać, mam swój kanał robiłem funny moments,pewnego dnia poprostu sam chciałem spróbować coś nagrać i zmontować.Posiadam EasyCap, ale z tych wszystkich poradników zawsze brakuje mi jakiejś rzeczy, a nagrywanie które miało wynieść 50 zł na obecną chwile wyniosło mnie około 90,Wstawiam zdjęcie rzeczy które już mam, jeśli ktoś sie zna na tym niech mi powie co jeszcze mogę kupić abym w końcu mógł coś nagrać :/http://zapodaj.net/55d3495900552.jpg.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    x X360 nie nagrasz nic tym czyms, Xbox obsluguje PAL60 a Easy Capy sprzedawane w Polsce tylko PAL50
     
  4. Harc.

    Harc. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    54
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    nawet jeśli jakoś uda ci się nagrać easycapem to jakość będzie do kitu i nikt na yt tego nie będzie chciał oglądać, jedyne wyjście to avermedia live gamer hd lite
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. Harc.

    Harc. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    54
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    droższa, może i nie dużo ale więcej pierdzielenia się z kabelkami i oprogramowaniem
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a do tej potrzebny jest PC, trzeba sie dopiero uzerac z PC i kablami i wszystko to spiac, miec PC blisko TV itd, tamta podlaczasz tylko przy TV i masz spokoj, nie wiem o jakie oprogramowanie Ci chodzi, podlaczasz jednym kablem, drozsza nie jest
     
  8. Harc.

    Harc. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2015
    Posty:
    54
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    no tak kto teraz ma pc :// jakie kable człowieku wpinasz kartę do pc (w złącze pci-e) dajesz hdmi in i out i działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum