1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ECC problem z wgraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maxgamer, Styczeń 11, 2014.

  1. maxgamer

    maxgamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam robię rgh2 na jasperze bb i tu pojawia się jeden problem zrobiłem dumpa wszystko ok utworzyłem ecc ale nie mogę go wgrac każdy block wywala bład :disturbed: Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Popraw luty.

    Wysłane z mojego ST26i
     
  4. maxgamer

    maxgamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak używasz j-runnera to zmień program na autogg lub wgraj przez nandpro.
     
  6. maxgamer

    maxgamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrywam przez nandpro tez nic odczyt ok wgrywanie nie rusza
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jaką masz wersję tego nandpro ?
     
  8. maxgamer

    maxgamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra chyba poszło wgrywanie na 4e się kończy dobrze ??
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Kończy się na 4F jak już.
     
  10. maxgamer

    maxgamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mniejsza z tym dzięki za pomoc jasperek działa rgh2 do 30 sekund się odpala
     
Wczytywanie...

Poleć forum