1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Edycja obrazu gry z lt 2.0 na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malins1, Sierpień 20, 2013.

  1. malins1

    malins1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Wiem że zaraz dostane tysiąc linków i zostane skrytykowany, że temat był dziesiątki razy (plus z niewiadomych względów moderator usuwa temat) . Przeglądałem wszystko w google i na forum znalazłem tohttp://xboxforum.pl/kosz-53/zmiana-obrazu-gry-z-ixtreme-lite-touch-2-0-na-ixtreme-lite-touch-3-0-a-139738/ I mimo wszystko nie znalazłem odpowiedzi na pytanie jak przerobić obraz iso z gry zrobionej pod lt 2.0 na lt 3.0. Jakby ktoś mógł wytłumaczyć krok po kroku to byłbym bardzo wdzięczny. Jak narazie spalilem 18 płytke czytajac te różne poradniki a informacji dalej nie ma jak to zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. malins1

    malins1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w trakcie mimo wszystko wychodzi napis "The first 12 sectors of topology data are blank" po czym dalej sprawdza CRC i niby jest potem nagrywam zgodnie z poradnikiem i wkładam do xboxa i nie działa wychodzi napis przetrzyj ściereczka czyli wgl jakby nic nie dograło
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Topologia musi wyskoczyć na zielono inaczej się nie dogra na LT 3.0
     
  6. malins1

    malins1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Popróbuje jeszcze bo mam 2 ostatnie płyty i dam znać. Ale wgl topologia nie wchodzi na zielono ;/
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie nagrywaj bez sensu marnujesz płyty, SETH napisał do Ciebie wyraźnie Topologia musi być na zielono !! Ściągnij inną wstawke lub zobacz w abgx jaki level masz na autofix.
     
  8. malins1

    malins1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem. Sprawdzałem jedna gre a teraz druga spróbuje nie będę płyt tracił :)
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zobacz czy opcja disable writes nie jest czasem zaptaszkowana
     
    1 osoba to lubi.
  10. malins1

    malins1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak była zaptaszkowana bo tak było w poradniku tym http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/. Dzięki #TigraTeam :)

    P.S Niestety do tej pierwszej gry i tak nie dało dograć to może coś z obrazem było nie tak :)

    Jednak płytka po wsadzeniu do xboxa nie działa xbox coś się burzy, że to niewłaściwa płyta dobra dam sobie spokój z tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum