1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

EEPROM_Utility i Flash_Utility nie odpalają na Windows 7

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djblackkrk, Maj 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Tak jak w temacie, mam problem bo nie mogę przerobić iHAS z powodu nie odpalającaego się Flash_Utility i EEPROM_Utility na świeżym systemie Windows 7 Ultimate x32. Przed reinstalacją wszystko śmigało jak należy. Zmiana zgodności systemu nie pomaga. Ma ktoś jakiś pomysł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Odpalaj jako administrator. Spróbuj z skopiować eeprom na inny dysk i odpalić.
     
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    niestety dalej nic :/
    Temat do zamknięcia. Pobrałem od nowa cały folder i śmiga :)
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum