1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Efekty 3d

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez LinePL, Sierpień 7, 2010.

  1. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam Batmana:AA 3d i nie widac wgl tych efektow..W ustawieniach mam 3d-Yes
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KubaXman

    KubaXman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A telewizorek masz z obsługą 3D? A i okularki takie ? Jak w kinie dają.

    P.S

    Xbox w ogóle obsługuje 3D?
     
  4. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    okularki byly w zestawie.. a pytalem sie ostatnio i nie potrzeba tv w 3d(Gdyby nie obslugiwal to by na x nie robili tej gry :=)
     
  5. Outsider

    Outsider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Człowieku nie będziesz miał efektów 3D takich jak w Avatarze, na TV bez 3D... Te całe 3D w Batmanie za przeproszeniem g*wno warte.
     
  6. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No prawda..Ale gra wypasiona..Dzieki
     
  7. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem dlaczego wypowiadają się ludzie, którzy nie wiedzą co chodzi. Nie trzeba mieć żadnego 3D telewizora, wgl. wiesz do czego służy tv z obsługą 3d, a no do tego, że sam przetwarza każdy oglądany obraz i zmienia go w trójwymiar, na zwykłym tv też można ujrzeć taki efekt lecz potrzebne jest odświerzanie minimum 100hz , a najlepiej to 200 :). Ekranik 3d jest leż troche zagięty dla osiągnięcia lepszego efektu ale tak pozatym to żadnej różnicy nie ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum