1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ehhh co źle zrobiłem? Pomocy!?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matrix_neo94, Listopad 5, 2010.

  1. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh nie mam pojęcia co źle zrobiłem.
    Wcześniej kupiłem płyte, sprawdzilem abgx nagralo sie i działa - MMA 2010
    Teraz sciagnalem spidermana i bonda 007 (linki z tego forum).
    Bonda nie skanowalem i nagralo sie w 53% potem był blad.
    Ale spiderman został zeskanowany nagralo sie w 100% i na koncu wyskoczyl jakis (blad) ale z mma bylo tak samo tyle ze spiderman nie działa.
    A wszystko robilem jak poprzednio.
    O co chodzi?
    Bo nie mam zamiaru po raz kolejny wyrzucac 8 zł w błoto na płyty ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
  4. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Kiepska nagrywarka.
     
  5. Rudzi0

    Rudzi0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pasek
    Z jaką prędkością nagrywasz?? Ja jak nagrywam dla brata z prędkością powyżej 6x to zawsze jest błąd , spróbuj nagrać z prędkością np. 4x
     
  6. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Spróbuj innym programem. Ja nagrywam Imgburn i jeszcze nigdy problemu nie miałem :)... No i dobra nagrywarka to podstawa :p.. Ja mam jakaś z LG i daje rade :),
     
  8. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz ok - kipeska nagrywarka najwyrazniej
     
  11. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znów poruszam ten temat bo znowu James bond sie nie nagrała zmarnowalem kolejne 2 płyty ;/
    A to jaki wyskakuje błąd http://zapodaj.net/032c36b4c9c6.jpg.html
    Używam płyt DVd + R DL z Verbatim lub TDK za 4 zł wiec nie mam pojecie co jest nie tak skoro obraz jest ok. ;/
     
  12. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    chyba do du.... nagrywarka ja tak miałem i wymieniłem nagrywarkę i mam wszystko ok
     
  13. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ile taka nagrywarka będzie kosztować?
    Nie wiem jaką ja mam więc napisz nalepiej jaka bedzie dobra i ile kosztuje na allegro.
     
  14. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To zalezy czy masz lapka czy stacjonarke koszt dobrej nagrywarki wacha sie pomiedzy 200 a 300 zl, zalezy jakiego producenta zaatakujesz, polecam lite-on albo lg(sa tanie). Pozdro
     
  15. Venderas

    Venderas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Polski
    Ja pier... Przepraszam za określenia, ale jeżeli nie potrafi się wypalić płytki, czy się potrafi (zresztą nieważne) to po ch... kupujesz tyle drogich verbatimów? Nie lepiej chociaż raz odstać od cioty i kupić oryginalną grę? Jakbyś nie kupował tych swoich zasranych pustych płytek to już miałbyś pewnie jakiś porządny oryginał... Nie masz kasy na gry? To zbieraj! A jak nie to zbieraj złom! Mnie nie stać np. na 5 tytułów miesięcznie, ale jeden ze starszych co 1-2 miesiące wystarczy... Piracisz gry bo żal ci na nie kasy? To znajdź inną rozrywkę, pajacu. Pozdro :)

    // rozumiem twoją złość ale nie tędy droga, także gram tylko na ORGINAŁACH i nie stać mnie na co nowe tytuły... Ale do rzeczy w swojej wypowiedzi widzę, ze się chamujesz jednak za określenie kolegi "Pajacem" proszę przeprosić w poście w tym temacie w przeciwnym wypadku będę zmuszony wyegzekwować regulamin i dać Warna... Daje ci wybór jakiego nikt jeszcze nie miał

    #jakubkameleon
     
  16. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No mam stacojonarny komputer no i skoro te nagrywarki są takie dość drogie to nie da się do 100 zł znaleźć?
    A jak sprawdzić czy dana nagrywarka się nadaje bez wypalania? Bo mam jeszcze 2 kompa nowszego.
     
  17. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol

    Nie wiem czy w IMG Burn jest opcja testowania,ale jestem pewien,że jest ona w NERO.Odpali nero i we właściwościach nagrywania jest opcja test.
     
  18. Venderas

    Venderas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Polski
    ee... Przepraszam? .
    Oczywiście za tylko tego pajaca :D
     
  19. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Też tak mialem :D stracilem ponad 10 verbatimow i do dzis nie wiem co jest przyczyna.W kazdym razie zrob tak jak mowie.Sciagnietego obrazu nie puszczaj przez zadne abgx ani inne cuda.Surowy obraz pobrany np z forum.Zmien program do nagrywania na clone cd. Surowy obraz gry nagraj za pomoca clone cd z predkoscia 2.4.Sprobuj, jestem wielce przekonany że pomoze, mnie pomoglo :D

    PS odnosnie uzytkownika Venderas.
    Normalnie nie napisalbym tego, jednak czuje sie takze bezeposrednio dotkniety ta wypowiedzia jako "ciotowaty pirat".Nie rozumiem po co tacy ludzie sa na forum. to co kto robi jest jego indywidualna sprawa, wiadomo kazdy ma inne warunki...jednak zasadniczym celem tego dzialu a takze jak mi sie wydaje innych jest chec pomocy/informowania innych graczy. Autor tego postu nie prosil o Twoja opinie dotyczaca jego czynow,nie zrobil nikomu nic zlego a jedynie prosil o rade. A jezeli chodzi o hamowanie sie (pisze sie przez samo h drogi jakubie :) ) to wcale nie dostrzegam go w ww wypowiedzi, jestem zdania,ze czasem lepiej nie pisac nic niz pisac glupio-madro. Dla chamstwa i prostactwa bylbym bezlitosny.Miast pytaniem o warna nagrodzilbym banem.Ale to wylacznie moja opinia.Pozdrawiam.
     
  20. matrix_neo94

    matrix_neo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tr1SH ok dzięki za pomoc.
    Bo znowu straciłem płytem, tym razem kupiłem tanśżąTDK za 3.90 i to samo ;/
    Po prostu przed nagraniem nie bede skanowal w tym abgx bo juz skanowalem te gry wiele razy a chyba nie da się tego odwrócić :p
     
  21. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Słaba nagrywarka i tyle :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum