1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ekran telewizora mruga na czarno. Proszę o pomoc.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kacper888, Grudzień 19, 2013.

  1. Kacper888

    Kacper888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczyściłem pamięć podręczną konsoli i ekran zrobił się na sekundę czarny. Od teraz niezależnie czy płyta jest w konsoli czy też nie ekran robi się co chwila cały czarny (mruga i przestaje). Dioda w konsoli świeci się normalnie na zielono. Co może być przyczyną? Pierwszy raz czyściłem pamięć podręczną, czy to możliwe że od tego ekran zaczął mrugać na czarno? Próbowałem zresetować ustawienia ekranu za pomocą przytrzymania Y i RT, ale niestety nic to nie dało. Zmieniałem kable, ale też bez efektu. Czy muszę jechać do serwisu? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. No Ogar

    No Ogar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Poodłaczaj wszystkie kable z xbox i tv jeśli nie bd działać spróbuj do monitora.
     
  5. Kacper888

    Kacper888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox 360 fat nie wiem jaki model, tv lg lm760
     
  6. No Ogar

    No Ogar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Spróbuj podlaczyc xbox do monitora jeśli możesz.
     
  7. Kacper888

    Kacper888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam takiej możliwości. Monitor nie ma wejścia hdmi, a kable od kompletu pogubiłem.
    Sugerujecie, że to może być wina tv? Podłączę x do drugiego telewizora.
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    albo wina przełamanego kabla.
     
Wczytywanie...

Poleć forum