1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ekran Xboxa po odpaleniu gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Creeq, Grudzień 27, 2011.

  1. Creeq

    Creeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Jeśli temat się powtórzył to bym poprosił o link.

    Nagrałem grę ( ABGX360 trochę ponaprawiał.) ,włożyłem do napędu Xboxa. W nim ukazał mi się dziwny tekst ( Odtwórz DVD ) , a powinna pokazać się gra. Po odpaleniu tego, pojawił się czarny ekran,a później sama ikonka Xboxa360 na białym tle. Co może być nie tak ?
    Mam extreme 1.6 , nagrywam poprzez CloneCD.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    na takiej archiwalnej przerobce chyba trzeba zmieniac wave gry na odpowiedni jezeli dobrze pamietam wiec pewnie tego nie zrobiles i dlatego gra nie dziala
     
  4. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie nagrales jakąś grę xgd2 z ap 2.5. Nowa przeróbka

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  5. Creeq

    Creeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam WWE 2012. Aktualnie nagrywam activate.iso , więc jak coś to dam znać.


    Po nagraniu wyskakuje mi komunikat,aby zaktualizować konsolę. Zrobić to i dla przerobionej konsoli nic się nie stanie, a gry będą dalej działały?
     
  6. Creeq

    Creeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest jakiś inny sposób,aby zagrać w tą grę?
     
  7. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Tak, zanieść komuś konsolę/napęd do wgrania nowej przeróbki (LT 3.0).

    EDIT: sekundy, sorry... :p

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum