1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ELECTROWORLD i XBOX 360 za 509 zł

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Monk666, Czerwiec 23, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oferta zdaje sie tylko dla sklepu w Warszawie. Ale mozna zamówić przez internet
    MICROSOFT Xbox 360 Premium w niskiej cenie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pewnie ilość sztuk jest tak ograniczona, że trudno sie załapać. Kupiłbym, ale mam inne wydatki w tej chwili :)
     
  4. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Premium w wersji 20 GB to moze byc xenon/zephyr/falcon. Ja bym nie dal tyle kasy za ta konsole.
     
  5. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    To już trzeba by było w sklepie po dacie zobaczyć ale prawdopodobnie to stary Falcon z jakiegoś magazynu ale nie wiadomo. Kolega chciał Xboksa do 600 zł to mu powiem o tym :)
     
  6. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    a nie jest przypadkiem tak ze wersje bez HDMI mialy "Kabel Component HD-AV"
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Jak ktoś chce tanią konsolę i nie zamierza przerabiać to oferta konkretna :)
    Na pewno nie jest to jasper :p data produkcji max 2008r.
     
  8. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No ten kabel AV-HD to chyba nie chodzi o ten zwykły... ale M$ dodawał kabel HD-AV kiedyś jak nie było HDMI ? Bo chyba na to wygląda , rany ile to tych starych konsol się jeszcze uchowało... ale w sam raz pod Jtaga... Właśnie jak ktoś chce przerabiać to w sam raz :D
     
  9. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ja dostałem komponent HD-AV do Falcona z HDMI A nawiasem to
    Zgadnij kotku co mam w środku ?
     
  10. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ciekawa oferta, jednak ja bym się nie skusił na tak stary model.
     
  11. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Lepiej bym tego nie ujął. Dla tych co nie mają zbyt dużo forsy lub chcą Jtaga, to polecam ;] Mam nadzieję, że to są Falcony to bym wziął ;d Ale niedawno kupiłem sobie z 60gb HDD ;]
     
  12. Kwilos

    Kwilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam pytanie otoz dzwonilem do electroworldu powiedziala mi babka ze niemaja informacji z ktorego to jest roku, ale ze to jest ostatnia dostawa i 2008 to napewno niejest, wiec zamowilem i w razie czego moge nieodebrac towaru jak mi sie niespodoba ( sam zobacze ktory rok produkcji). Powiedzcie mi czy jezeli to niebedzie jasper to oplaca sie brac czy nie, konsoli niebede przerabial, aczkolwiek slyszalem ze te starsze sa bardziej awaryjne?
     
  13. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    jeśli ktoś nie przerabia to nie wiem czemu ma nie brać nawet falcona...
     
  14. Kwilos

    Kwilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie slyszalem ze te falcony to sie przegrzewaja/psuja i zeby niebrac:) dlatego czekam na wasze opinie. a jak bede mial sprawdzic czy to falcon czy jakis inny?:p
     
  15. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ja bym brał jeśli to nawet falcon. Mój ma 1,5 roku i nadal działa, poza tym masz gwarę na rrod 3 lata, więc ja bym się nawet nie zastanawiał jak nie zamierzasz przerabiać :)
    509zł za nową konsolę z dyskiem to dobre prormo :D
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sa to xenony, widocznie refurby i jakies czyszczenie magazynów.
     
  17. Kwilos

    Kwilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xeony czyli oplaca sie brac czy nie czym sie roznia xeony od falconow?:p
     
  18. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Xenony są starsze od falconów czyli bardziej podatne na awarie. Ja mam i spisuje się bardzo dobrze, już 3 rok a nic nie puka i nie stuka :)
    Jeśli nie chcesz przerabiać to ja bym się nie zastanawiał tylko brał. Gwarancja na roda to 3 latka od daty na paragonie (chyba, że zgubisz paragon to wtedy od daty produkcji konsoli), więc nie ma się czym martwić.
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja xenona nie bralbym wogole. Poza awaryjnoscia brak w nim HDMI.
     
  20. Kwilos

    Kwilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec tak z jednej strony wzialbym tego xboxa 509zl to bardzo tanio + 2gi pad i 2 gry za 119(fifa10 i fightnight 4) to okolo 700 by wyszlo. Ale z drugiej strony niektorzy tutaj mnie przekonuja ze to jest stary xenon i awaryjny. co do hdmi to nie problem bo daja inny kabel przez ktory tez leci w hd obraz i dzwiek. jeszcze sie musze zastanowic dopoki przyjedzie do mojego electroworldu. apropo jak rozpoznac czy to bedzie xenon/falcon/zephyr/jasper czy jakis inny?:D
     
  21. KaMiL6195

    KaMiL6195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Po dacie produkcji. Jeżeli jest wyprodukowana na przełomie lipca/sierpnia 2009 to to jest jasper. A jeżeli wcześniej to falcony i xenony. Tzn falcony tak od 2008 do wakacji 2009 były produkowane więc jak masz date 2008-do połowy 2009 to falcon a od połowy 2009 do teraz to jaspery . A drugi sposób to spojrzeć na zasilacz na ile jest Watów. Jeżeli 150 W to jasper , jeżeli 175 W to falcon ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum