1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

elite czy arcade? Co wybrać bez live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez widelec, Marzec 28, 2010.

  1. widelec

    widelec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zamierzam sie do kupna konsoli, z góry przerabiam i nie będę grał po live. Więc co w takim wypadku lepiej kupić? Jak to jest z instalacją gier na HDD? Przyspiesza to działanie/doczyty? Słyszałem że są/będą gry które będą wymagać instalacji HDD? Tak poza tym arcade i elite niczym sie nie różnią w bebechach, prócz dysku?

    i takie pytanko na koniec, jest możliwość sciągania gier z live na pc i przeniesienia na Xbox'a360, nie będę używał live ale strasznie chciałbym sobie popykać w castle crashers
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Niczym sie nie rozni, dysk sie przydaje zeby nie zajezdzac napedu, jesli grasz na oryginalach naped tak sie nie zajezdza - w przypadku przerobki dysk sie przydaje. Jesli chcesz zagrac w gre Arcade musisz ja pobrac przez Live, chyba ze wersje demo.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musialbys miec konsole z XBR. A zeby dalo sie na niej zrobic XBR to praktycznie musialbys kupic uzywana bo data produkcji musialaby byc nie wyzsza jak czerwiec 2009 i dash nie nowszy jak 7371.
     
  5. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    skoro przerabiasz to Arcade :p
     
  6. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Kupuuj Arcade za 6-7 stów, dokup dysk 250 gb za 220 złoty, kabel HDMI za 2-3 dychy i masz to co w Elicie.
     
  7. widelec

    widelec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi głównie o to czy instalacja wpływa na jakość gry, zmartwiło mię już niszczenie napędu
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Wplywa, gry szybciej sie laduja i maja wiecej fpsow tam gdzie mialy mniej przed instalka :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum