1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Elite Jasper Pamięc wewnetrzna

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sniperx, Styczeń 30, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    El0
    Chciałbym się dowiedzieć czy Elite(Jasper) ma wbudowana pamięć ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wydaje mi sie ze tylko arcade maja pamiec wew. i mialo to zastapic karty pamieci. A elite ma przeciez dysk w zaleznosci od wersji 120gb lub 250gb to po co mu pamiec wbudowana
     
  4. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Bo chciałem z mojego starego premium przenies profile na wewnetrzna a potem na dysk z Elitki
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma. Ma tylko Arcade
     
  6. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Czyli arcade ma tylko pamięć wewnętrzną, już niema kart pamięci w zestawie?
     
  7. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ta pamiec wew. zastepuje karte pamieci
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    ok thx
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum